i-cube napísal:stiahnem 150 brushov, kazdy odskusam, aby som zistil ako vyzera, na kazdy pouzijem jednu farbu a ked skoncim, vznikne toto..to ti na to mozem povedat
vaše grafické výtvory
obraz
caute, neviem kde to mam dat alebo ci tu uz nejaka podobna tema je, ak viete pomozte mi,dakujem. Ide o toto: mam vin vistu a ked si chcem spravit obraz napr.plochy tak vo win xp sa to da tak ze stlacim na klavesnici alt+PrtScrn a v ps alebo nejakom grafickom programe dam ctrl+v,ale na viste mi to nejde neviem ci to je z os alebo preco to nejde, pls pomozte mi
-
Weerdont
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
haha toto som narýchlo sprawil...
:D
...je tam animácia.. tak treba klik na obrázok aby bolo widno 
- Prílohy
-
- TUX-POMALSIE.gif
- Fifty TUX-Weerdont :)
- (114.58 KiB) 249 stiahnutí
-
will.i.am
Darca
to som sa len tak nudil a nechcelo sa mi ucit, tak som si spravil setric na mobil... nehladajte v tom dokonalost, ma to hlavne pobavit 
GIF GIF GIF
GIF GIF GIF
- Prílohy
-
- sex-screensaver.gif
- (35.07 KiB) 260 stiahnutí
Moja prva praca ohladom webdesignu, s CSS mi dost pomohol informatikar do toho sa nevyznam...
Potrebujem poradit aku tam dat farbu pisma lebo ani bielu ani ciernu dobre nevidno.
Kazdu konstruktivnu pomoc ocenim, pripomienky typu je to nahovno, si hrozny atd. budem radsej ignorovat
Potrebujem este jednu radu, ked otvaram stranku v IE, tak sa nezobrazuje
margin-left: 250px, neviete ako to spravit?
Este tam niesu vytvorene podstranky toto je iba taky hruby nacrt...
Kód: Vybrať všetko
http://anikrokspat.freehostia.com/Kazdu konstruktivnu pomoc ocenim, pripomienky typu je to nahovno, si hrozny atd. budem radsej ignorovat
Potrebujem este jednu radu, ked otvaram stranku v IE, tak sa nezobrazuje
margin-left: 250px, neviete ako to spravit?
Este tam niesu vytvorene podstranky toto je iba taky hruby nacrt...
Cannot find "http://www.antikrokspat.freehostia.com/"Ujo Marky napísal:Kód: Vybrať všetko
www.anikrokspat.freehostia.com
ujo - berem ze sa v tom moc nevyznas - ale hentak nejak si predstavujem vzor pre tvorcov webstranok - ako sa web robit nema. Ciernobiele, bielocierne sedive.. Zle citatelna jak hlavicka, tak text na stranke. V pripade ze chces pouzivat hentake pozadie + cierne alebo biele pismo, budes to musiet este ramcekovat aspon po odstavcoch s jednofarebnym pozadim nech je farba kontrastna.
Plus to zarovnanie je take - ani na stred, ani na kraj, ani nikde. Z hlavicky by som odkrojil, je zbytocne velka na to ze tam nic uzitocne nie je.
Plus to zarovnanie je take - ani na stred, ani na kraj, ani nikde. Z hlavicky by som odkrojil, je zbytocne velka na to ze tam nic uzitocne nie je.
Dik za nazor 
Ale vybral som taku kombinaciu, pretoze vsedky stranky co som videl s peknym designom boli kriklavo zelene, bledomodre, ruzove atd. To sa na moju kapelu vobec nehodi.
Hlavicka je dost mala len pod nu som hodil obrazok, ktory na nu nadvezuje.
A momentalne by som len potreboval poradit co spravit s textom aby bol citatelny, pretoze sa znova pyplat s novym CSSkom a robit dlasie obrazky v PS sa mi moc nechce
Snad ked budem mat viacej skusenosti. A pracoval som len podla
// edit: uz som to aj oramcekoval ako si poradil. Ale stale som nepochopil ako si to myslel s tym zarovnanim 
// namiesto jednofarebneho pozadia som radsej pouzil take jednoduche tmave patterny. Este fur neviem ci myslis zarovnanie celej stranky, textu, obrazkov alebo vsedkeho dokopy
Ale vybral som taku kombinaciu, pretoze vsedky stranky co som videl s peknym designom boli kriklavo zelene, bledomodre, ruzove atd. To sa na moju kapelu vobec nehodi.
Hlavicka je dost mala len pod nu som hodil obrazok, ktory na nu nadvezuje.
A momentalne by som len potreboval poradit co spravit s textom aby bol citatelny, pretoze sa znova pyplat s novym CSSkom a robit dlasie obrazky v PS sa mi moc nechce
Kód: Vybrať všetko
www.w3.org// namiesto jednofarebneho pozadia som radsej pouzil take jednoduche tmave patterny. Este fur neviem ci myslis zarovnanie celej stranky, textu, obrazkov alebo vsedkeho dokopy
-
will.i.am
Darca
tak kto chcel ten screensaver velky, tak tu ho mate 
- Prílohy
-
- sex-screensaver-velky.gif
- (40.39 KiB) 228 stiahnutí
-
BlackFlash
Medium Expert