Ktorý mod/admin sa vam najviac NEpáči

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

Ktorý?

mastermind
13
15%
audiotrack
5
6%
erytrocyt
20
22%
kinjeril
10
11%
kobalt
1
1%
ob3l1x
2
2%
Tomasito
4
4%
uplink
2
2%
zuzkazuzka
6
7%
t0m4s3
26
29%

Celkom hlasov: 89

mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

SchYzo napísal:vsetci ste vpohode okrem masterminda...nanho mi ani nestoji za to hladat vhodne vyrazy :wink: . zvysnym modom drzim palce, robite so dobre
najprv som si nevedel spomenut ci sme mali nejaky konflikt. potom som si pozrel sukromne spravy a spomenul som si. :lol:
clovek by si aj myslel, ze po case priznas chybu, ale teba to este drzi... chudacik... :D
no dost bolo o nas. tema pokracuje.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

neviem co tu vsetci mate rozrobene s erytrocytom, ale mne vacsinou prijde ako vyrovnany, nezatazeny clovek s nadhladom-mne zatial len pomohol...
aby som nebol total OT tak co na erytrocytovi kvitujem akoby T0m4s3 postradal
tot moj skromny nazor :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja berem vsetkych modov, podla mna si robia svoju pracu dobre a snazia sa byt co mozno najviac objektivni .. je samozrejmä ze im obcas prepne, sak su to len ludia nie ? ...

... aby som nebol OT, kedze som musel dat nejaky hlas (ludska jesitnost, nehod si kamenom, ked mozes :-P), tak som dal hlas Tomasitovi, nic vazne, nic osobne, ziadny spor, len mi to tak pride ze obcas to neni vsetko dobre s kostolnym poriadkom :-) ...

... btw.: neviem co je to za psychoproblem, ze tak vela ludi je tu proti podla mna jednemu z naj modov - erytrovi ... mozno niektorych tak podvedome sere, ze sa dostal vdaka svojmu racionalnemu pristupu, prinosu k "veci" a tomu ako dokaze analyzovat problem tak rychlo tam kde je :-) ... nj zavist je svina ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

z hlasovania zmizol hojko :)

princip 11. 9 2001 sa mi vidi
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Violator, Nordkapp, pozrite. S t0m4s3m vedieme, zatiaľ káčera ťahá on, ale možno zajtra to budem ja :D Na každom fóre musí byť aj niekto ten zlý. Vidím to tak, že ak sa aj na hlavu postavíš, všetkým nevyhovieš.
Napr. čo sa týka erotiky. Polovica zmenu prijala pozitívne, polovica negatívne. Ale máme to tak ako to máme, a myslím, že sme si všetci postupne aj zvykli. Ale to je o inom.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja som dal tomasemu a este by som chcel dat aj hojkovi. no ten tam nie je. zeby sa bal ze dostane malinu?
kazdopadne mf.
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

kazdopadne mf.
asi tak, vedenie ma nezaujíma ( nerýpu do mňa, tak ani ja do nich)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Podľa mňa je to tu v pohode.. aj vrchnosť.. :) nepoznám vás ani jedného, tak nebudem vravieť, že ste milé osôbky, ale keď toto fórum stále drží tak asi robíte svoju robotu dobre.. :) Jediné, čo ma vie nahnevať je to, keď nejakému
modovi, alebo adminovi napíšem ss a nedostanem odpoveď.. z akého dôvodu neviem.. myslím konkrétne na t0m4s3 to ma len trochu zaskočilo.. no, hádam dostanem odpoveď.. :)

//edit: Retne, ja som tie pravidlá čítal.. :wink: a viem, na čo myslíš.. ale predsa keď sa niečo týka témy a nechcem s tým vybehnúť na fórum s dotazom na admina, alebo moda, abo mám problém, tak niekomu napíšem.. a nedostanem odpoveď.. Tak ma to trochu naštve.. :) ako keby som rozprával k tomu múru nárekov.. tam hej, ale s5 nie.. :? :wink:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

ZitePunkom: precitaj si pravidla... :wink:

Na modov asi nic, no mozno niektori sa kusok viac navazaju do ruzovych :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pre tych, ktorym chybam v ankete: Anketu som nerobil ja, ani nicky nanahadzoval, navyse je nastavene len 10 moznosti do ankety a ked je to v poradi, ze to najlepsie na koniec, tak som sa tam nevosiel 8)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

t0m4as... Ale nič proti nemu nemám, len ma odradil jeho avatar (aktuálny - Using iPhone turns you into idiot) :)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Schre! napísal:t0m4as... Ale nič proti nemu nemám, len ma odradil jeho avatar (aktuálny - Using iPhone turns you into idiot) :)
presne taketo som chcel napisat plne suhlasim z tebou nemam proti nemu nič ale ten avatar :) :D
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

chyba odpoved je mi to jedno :lol: .. nepoznam nesudim ... :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Flinstone: Tak v tom pripade ignoruj tuto temu. Ale hlavne je, ze mas o prispevok naviac, ze???
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

hojko napísal:Flinstone: Tak v tom pripade ignoruj tuto temu. Ale hlavne je, ze mas o prispevok naviac, ze???
podla mna sa k tomu uplne normalne vyjadril. Niekto povie ze on a on, flinstone sa vyjdaril ze nesudi lebo nepozna. Neviem co je na tom take posthunterske.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ktorý mod/admin sa vam najviac NEpáči

Otazka postavena jasne. Ak nevies, co je na tom posthunterske, skus pohnut rozumom...Schvalne. Ach zboznujem uplne nepodlozene obhajovanie situacie, ktora je celkom zjavna.

Inak ked uz sa mam vyjadrit, ak som tu s nejakym modom a spol. mal spor, islo vzdy len o take kratkodobe, ale len take dotahovacky. A tak tie som mal...hm ak ma pamat neklame, raz s hojkom, raz s t0m4s3om a raz mozno s Tomasitom, aj ked tu je to asi prehanen nazvat to konfliktom. Ale tak vsetci maju svoje dobre aj horsie stranky, ako kazdy. Cize niekto, kto by mi vyslovene prekazal tu nie je.
Napísať odpoveď