QIP
QIP
Caute,prosim vas poradili by ste mi ako si mam dat QIP Infium lebo mam 2005 a ked si nainstakujem Infium tak tam chce nejaku blbu registraciu a ked potom dam do loginu ICQ a hesl ze je to zle...teda v logine mam dat asi dajake meno bo tam ze meno a tza t ym ze @qip.ru...pls ak dakto ma QIP Infium poradte mi jak a co...
Re: QIP
ne tady mluvis o nejake blbe registraci a kamos rikal ze se mas regnut ze t qip chceEnter62 napísal:Caute,prosim vas poradili by ste mi ako si mam dat QIP Infium lebo mam 2005 a ked si nainstakujem Infium tak tam chce nejaku blbu registraciu a ked potom dam do loginu ICQ a hesl ze je to zle...teda v logine mam dat asi dajake meno bo tam ze meno a tza t ym ze @qip.ru...pls ak dakto ma QIP Infium poradte mi jak a co...
podla mne je to tak ako povedal radek21..totizto v Infiniu si vytvaras aj lokalny ucet kedze to sluzi na pripojenie do viacerych sieti...tym padom je problem podla mna tam, ze do okienka kde sa prihlasujes do tohto lokalneho uctu on zadal svoje icq cislo a heslo a kedze este ten ucet nebol vytvoreny tak mu vyhodilo chybu 
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
boze stiahni si tento qip a mas po O problemeJE to najnovsia verzia icq acc ti na tom pobezi v pohode
ale ked uz je rec o qipe tak mam aj ja jednu otazku // stale ma vypaja s qipu a hadze mi tabulku zle pripojenie skuste zmenit pripopojenie zmenit sa sice da ale ked ho zmenim tak to nejde vobec 
Kód: Vybrať všetko
http://www.stahuj.centrum.cz/komunikace/instant_messengers/ostatni/qip-infium/Das si vytvorit ten novy QIP ucet. V novsich verziach je povinny, je to na baze jabber protokolu - [email protected]
A po zaregistrovani a spusteni si pripojeny teda v 1 sieti minimalne-... qip.ru + pridas si napr. ICQ ucet
Je to fajn, ak aj ostatni maju ucet na QIP.RU pretoze ak vypadne ICQ (co sa obcas stava), stale mozes komunikovat cez jabber
A po zaregistrovani a spusteni si pripojeny teda v 1 sieti minimalne-... qip.ru + pridas si napr. ICQ ucet
Je to fajn, ak aj ostatni maju ucet na QIP.RU pretoze ak vypadne ICQ (co sa obcas stava), stale mozes komunikovat cez jabber
radek:jj toto som robil tam daval ICQ a tam heslo jak na tom obrazku....a k tej registracii som robil vsetko mozne hesla aj mena a furt daco zle...tak preto sa pytam ale diky za pomoc 
//autoeditácia príspevku ( 19 May 2008, 15:11 )
Mathews:diky za link ale tam je ta ista chyba.....mozem davat aj 100 mien aj hesiel furt ej daco zle....
//autoeditácia príspevku ( 19 May 2008, 15:11 )
Mathews:diky za link ale tam je ta ista chyba.....mozem davat aj 100 mien aj hesiel furt ej daco zle....
Ludia ti co mate Qip Infium PROSIM VAS! urobte SS alebo mi popiste ako ste to urobili vy presne ze reistracia a mozte napr ked mate meno na 5 znakov tak tak ze kolko znakov meno heslo a kontrola hesla....pls bud SS abo popis....VELMI SI TO VAZIM!!!
//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2008, 9:34 )
Mne to uz ide....ale nie vzdy ma hned pripoji k ICQ....ja som cakal asi tk 5 min a poto,m pripojilo....mam tam aj svoj QIP u cet aj QIP Phone ci co to je a QIP infium je good.....PRE TYCH CO IM TO NEJDE:ja som si QIP nainstaloval a neslo.....tak som odinstaloval potom zase nainstaloval neslo a odinstaloval...po takychto pokusoch mi isla ta hned prva registracia....tam sa zaregistrujete napr.. Jozko25 a heslo ake chcete a potom to Jozko 25 napisete do loginu a heslo to vase....a malo by to ist aspon mne to tak ide......all co mi radili:dik za rady
//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2008, 9:34 )
Mne to uz ide....ale nie vzdy ma hned pripoji k ICQ....ja som cakal asi tk 5 min a poto,m pripojilo....mam tam aj svoj QIP u cet aj QIP Phone ci co to je a QIP infium je good.....PRE TYCH CO IM TO NEJDE:ja som si QIP nainstaloval a neslo.....tak som odinstaloval potom zase nainstaloval neslo a odinstaloval...po takychto pokusoch mi isla ta hned prva registracia....tam sa zaregistrujete napr.. Jozko25 a heslo ake chcete a potom to Jozko 25 napisete do loginu a heslo to vase....a malo by to ist aspon mne to tak ide......all co mi radili:dik za rady