LCD LG/Samsung/ASUS ??

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

LCD LG/Samsung/ASUS ??

Príspevok od používateľa ST1 »

Ahoj budem kupovat LCD monitor kvoli Xku 360 a chcel som povodne 22 palec s tv tunerom, lenze som zistil ze nezvladaju nejake rozlisenie a tak. Takze om sa rozhodol pre 24 palec a su aj lepsie a vacsie si myslim tv tuner dokupim do pc alebo tj uz vlastne jedno... musia mat HDMI a neviem tie lcd ktore zvladnu rozlisenie 1920 x 1200 ci zvladnu aj 1080p rozlisenie xka i ked nie vsetky hry este maju to rozlisenie len predbezne by som uz take zobral a jedna sa o tieto monitory a este znacka LG a samsung poznam len ci nebude lepsi ASUS od tochto LG, lebo ASUS ma lepsie parametre a aj full hd cize 1080p a mensia odozva, ale neviem ake su to monitor, lebo som zazrel nejaky monitor v teste a neskoncil bohvie ako....
LG
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10281346
ASUS
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11041387

Dakujem za pomoc.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Podla mna ten asus vyzera fantasticky, v akom teste si ho videl?
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

Ja by som odporucal len samsungy :D Velmi dobre skusenosti aj u televizoroch. LG som mal, aj som pri viacerych uz sedel a len ma boleli oci.

Asus monitory velmi neriesim, ti nech sa koncentruju na HW :D
Gangy
Darca
Darca

Lebo monitory niesu HW? :roll:

Asus je rychlo rastuca firma ktora z mojho pohladu, do coho sa oprie, v tom exceluje. Nemal by som problem kupovat si od nich aj toaletny papier.
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No tak notebook by som od nich urcite nekupil a tie ich cd.dvd mechaniky su tiez len klasicky priemer... Radsej si priplatim na IBM/Lenovo
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ares napísal:Ja by som odporucal len samsungy :D Velmi dobre skusenosti aj u televizoroch. LG som mal, aj som pri viacerych uz sedel a len ma boleli oci.

Asus monitory velmi neriesim, ti nech sa koncentruju na HW :D
samsung som nevydel ale mas pravdu. S LG neviem ci bolia oci ale dost tahaju oci aj ked si ho nastavim mno ale to cem viac menej na hry ten 24palcak no i ked bude napojeny na PC takze v tom je problem potrebujem LCD za rozumnu cenu a aby podporovalo 1080 kvoli xku
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Stale tu stoji otazka, do kolko chces na to obetovat? Vela ludi to neberie vazne a kupuju si lacne monitory a pritom monitor je ta cast pocitaca, do ktorej stale pozeras a moze ti pokazit oci. Takze podla mojho nazoru, cim viac, tym lepsie...
Gangy
Darca
Darca

Ares napísal:No tak notebook by som od nich urcite nekupil a tie ich cd.dvd mechaniky su tiez len klasicky priemer... Radsej si priplatim na IBM/Lenovo
Notebooky od Asusu maju najlepsi pomer cena/vykon pricom su 100x kvalitnejsie ako nejake Acery. Evidentne sa vyznas.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Notebooky od Asusu maju najlepsi pomer cena/vykon pricom su 100x kvalitnejsie ako nejake Acery. Evidentne sa vyznas.
Ano ano chapem notebooky od ASUSu a inych znaciek su kvalitne, ale ja nevravim o notasoch tj ina kategoria ako LCD vies nedavno sa dostali od nich LCD na trh a proste potrebujem zistit ci su kvalitne, lebo niekde testovali LCD od asus teda viacej typov aj lg a pod a asus mal odozvu cez 30ms a normalne ma mat 5ms...
Ares napísal:Stale tu stoji otazka, do kolko chces na to obetovat? Vela ludi to neberie vazne a kupuju si lacne monitory a pritom monitor je ta cast pocitaca, do ktorej stale pozeras a moze ti pokazit oci. Takze podla mojho nazoru, cim viac, tym lepsie...
Cem si kupit Xko 360 asi ten najlacnejsi teda cca 7000sk a cele cem aby to stalo 20 litrov aj s monitorom teda 13k aj ked viac by bolo tak neva buem robit cele leto ako brigadnik tak zarobim daco :P
Gangy
Darca
Darca

ST1 napísal:Ano ano chapem notebooky od ASUSu a inych znaciek su kvalitne, ale ja nevravim o notasoch tj ina kategoria ako LCD vies nedavno sa dostali od nich LCD na trh a proste potrebujem zistit ci su kvalitne, lebo niekde testovali LCD od asus teda viacej typov aj lg a pod a asus mal odozvu cez 30ms a normalne ma mat 5ms...
Ja som neodpisoval tebe, ak si si nevsimol.

Do monitora od nich by som kludne siel, take chu**** ako s tou odozvou ak nemas overene tak povazujem za vtip.
Ares napísal:LG som mal, aj som pri viacerych uz sedel a len ma boleli oci.
Dalsia absolutna ko*ot hodna facky. Teba by som zo sekcie "poradna pri kupe" vykazal...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zeby zrovna Asus bol nejaky nadpriemer no to teda neviem. Ak vyberat cisto medzi znackami LCD tak skor LG.
Gangy
Darca
Darca

t0m4s3 napísal:Zeby zrovna Asus bol nejaky nadpriemer no to teda neviem. Ak vyberat cisto medzi znackami LCD tak skor LG.
Co sa tyka LCD tak to ani netvrdim, lebo som ziadny nemal tu cestu vyskusat. Tak isto mam LCD LG Flatron a som s nim 100% spokojny.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

nj diki za rady a tu je dokaz ze napr. tento 22 palcak ma mat odozvu 2ms a presahuje cez 20 ms, ale nevyznam sa velmo v tych hodnotach preto potrebujem help a bav sa somnou nie s nim ja potrebujem pomoc takze tak..ostatne si vyriadte cez SS

http://www.svethardware.cz/art_doc-9DA5 ... 81217.html
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Gangy
Darca
Darca

ST1 napísal:nj diki za rady a tu je dokaz ze napr. tento 22 palcak ma mat odozvu 2ms a presahuje cez 20 ms, ale nevyznam sa velmo v tych hodnotach preto potrebujem help a bav sa somnou nie s nim ja potrebujem pomoc takze tak..ostatne si vyriadte cez SS

http://www.svethardware.cz/art_doc-9DA5 ... 81217.html
Z toho testu je to jasne, nechod do neho.

Radsej nejaky LG alebo aj Samsung, ale mne sa viac farbi pacia na LG (Samsung mam LCD TV).
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

tomasmate napísal:Co hovorite na tento? http://lcd-monitory.alza.sk/lcd-hp-pavi ... d83288.htm
velmi dobre tie usb su super, lebo potrebujemj mat blizko....inac ten crystal view neni nic moc vydel som to a odraza to vsetko strasne, ale mam f poho izbu tak to by problem nemal byt. Len HP monitory tiez velmi neviem ake su...

/edit: uz som nasiel aj test na ten monitor http://www.svethardware.cz/art_doc-C5B0 ... A4480.html

/2. edit: inak viacej sa oplati uz kupovat s HDMI monitor uz len kvoli tomu Xku lebo je to vacsia kvalita obrazu ? lebo ja si potrpim na kvalitu obrazu...to ma najviac zaujima
Gangy
Darca
Darca

ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

no nepisal som preco nie 22 palcak ale spomenul som s tym tunerom nieco....necem preto lebo nepodporuje rozlisenie 1080p v tom je problem a mam pocit ze 24 palcaky idu do tolko lebo maju 1920x1200 max a ze LG maju lepsiu interpolaciu a kalibraciu obrazu pri xkach 360
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Dalsia absolutna kok**** hodna facky. Teba by som zo sekcie "poradna pri kupe" vykazal...
Tvoje vyjadrovanie je hodne maleho dietata.

Predstav si, mal som doma sam par LG a boli to vyssie triedy. Tak ako pri nich, ma este pri ziadnom monitore neboleli oci.A tieto skusenosti mali uz viaceri, dokonca aj tu na hojku.

Acer notebook ani neberiem za znacku, ten by som dal maximalne malemu 5 rocnemu synovcovi na hrajkanie flashovych hier.

Doma mam len IBM alebo Apple, takze lacnoty nekupujem.

Ale davam tvojmu argmuentu cena/vykon. No ja pozeram iba po vykone a kvalite.

maximalna spokojnost:
http://www.maczone.sk/katalog/displeje/ ... ay-hd-23-/
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

TO tym dvom co sa hadaju:Pozrite chalani hadajte sa cez SS a ten monitor ak mas doma nech sa paci ja potrebujem na Xbox 360 ved ten monitor ma 14ms odozvu tak cem vidiet ten unput lag...a kontrast 700:1 no hrruuuuza....tak radsej cekujte testy alebo mi nejake odporucte kde sa daju dobre najst....dik vsetkym co zatial helfli predbezne...
Napísať odpoveď