Chcel by som vedieť ako sa dá dosiahnuť čo najlepšia kvalita zvonenia (konkrétne mám nokiu 6300) pretože vždy keď stiahnem mp3 z netu tak je v dobrej kvalite ale ako nahle postriham tak je to nie bohvieco.
Dajte tip na dáky dobrý konvertor, príp. soft priamo od výrobcu ak je..
tak ja som akurat cez vikend skusil Audacity (freeware) a po chvili som aj prisiel na to ako orezavat mp3jky
a ked si stiahnes lame kodek (je tam priamo odkaz na potrebne dll) tak to vie exportovat do MP3 v podstate v akejkolvek bitrate
gwixt napísal:tak ja som akurat cez vikend skusil Audacity (freeware) a po chvili som aj prisiel na to ako orezavat mp3jky
a ked si stiahnes lame kodek (je tam priamo odkaz na potrebne dll) tak to vie exportovat do MP3 v podstate v akejkolvek bitrate
no ale nejde mi o bitrate to si samozrejme viem nastavit ale ide mi o to aby to dobre v telefone znelo
Ked ma telefon blby reproduktor, tak ti nic nepomoze. Male zlepsenie dosiahnes iba znizenim hlasitosti z maximalnej tak na 90%
A inak pre mp3 bohato staci tok 96-128 kbps
Jaaaj ale pochopte že chyba nie je v reproduktore ked normalne to ide fajn, len ked chcem vystrihnut daku cast ako zvonenie tak vtedy ten zvuk je blby. A nero wave editor pouzivam a akurat ten sa mi nepaci.
gwixt napísal:a ked pouzijes celu skladbu (bez uprav) tak to je v pohode? ak ano tak robis chybu pri tej uprave ....
Ano, vtedy to je v pohode... upravujem to v nerovi tak ze odstrihnem to co nechcem a ulozim ako mp3 nic ine... normalne to ma zvuk ze pekne pocut nastroje a tak, ked to postriham tak to je cele v kope to ma stve