Ktorych programov je pomenej?

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
inflater
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Ktorych programov je pomenej?

Príspevok od používateľa inflater »

nazdar,
okrajovo som pracoval na 32bitovom operacnom systeme v assembleri ale neskor mi zaplo ze z toho nic nebude, a tak som sa rozhodol spravit daco komercne nech z toho mam aky taky zisk (5 eur postaci lol). tabulkovych procesorov a kadejakych systemovych utilit od spravu systemu po formatovanie disku je habadej. ktorych programov je trocha redsie? ktore programy sa oplati zbastlit na komercny ucel a ktore naopak nie?

teraz vylucme zo zoznamu veci napr. novy operacny system, programovaci jazyk atd.

rozmyslal som o nejakom systemovom konfiguratori, ktory by bol v traybare a umoznoval by vselijake rozmanite funkcie, integrovany ftp klient atd...

diky moc za info.
zaggi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zaggi »

ides na to uplne zle ...
ked chces zarabat programovanim ale nechces chodit do normalnej prace tak potom napr. http://www.rentacoder.com ...

inak k tvojmu napadu ... programy sa nerobia tak ze vymyslim si program, spravim ho a idem predat, ale tak ze niekto chce program, ty mu ho spravis a za zisk ho aj predavas dalej ked uz ho mas hotovy ...
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Odporucam sa pozriet aj sem: http://www.getafreelancer.com/
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

no vacsinou tam maju skor take ponuky ako dizajn loga, navrh stranky aj s HTML kodom, php, css styly, skriptovanie botov a praca s databazmi, na vsetko toto som alergik... a ked uz ide o programovanie tak tam isto nejaka skaderuka napise "C/C++ only", pretoze by sa asi v delphi kode nevyznala.

//EDIT paneboze lol som nevyspaty, zeditovane chyby
Napísať odpoveď