Caute takte mam dobru ponuku na graficku kartu Ati radeon X1650pro 256DDR3 a chcem sa spytat ze ake hry zvladne ci zvladne napr pro street alebo nieco s tych novsich race driver grid a obecne povedane ci je to dobra karta do agp
Prostreet zvladne, Grid imho taktiez (aj ked este nie su vonku poziadavky) ale zeby to bol nejaky zazrak do AGP to zrovna nie - mas predsa HD2600 do AGP, prip. staru ale dobru X1950
jaj... vsak kebyze mas nejaky celeron 3Ghz a 512mb ram.. tak si co myslis ?
karta tie hry utiahne.. ale ak ju budu brzdit ostatne komponenty tak nezvladne..
INDIGOcorp. napísal:nooo to zas nieje az tolko mozno o tu tretinu troska viac ale 2x urcite nie
povedal som skoro, v ATI Tray Tools som mal v benchmarku s x1650Pro 256DDR3 okolo 5700 bodov v pretaktovanom stave, x1950GT 256DDR3 mala nieco cez 14000 bodov. s tym, ze moze byt 2x silnejsia, som to trochu prehnal
hm OT: Je taky problem pred odoslanim prispevku skontrolovat si po sebe co napisem? Vratane nazvu temy? Ak ano, predpokladam ze sa k teme vraciam niekolkokrat a neexistuje aby som si chybu nevsimol - je naozaj taky problem editovat prispevok dodatocne, a pripadne chyby odstranit? Ze preco to pisem? Jednak sa to blbo cita a jednak v pripade ze sa aj najde nejaky poctivec co dneska pouziva funkciu HLADAT, tak pri vyraze "novsie" ho to googlisticky nevyzve "mali ste namysli nevsie"
Toto sa samozrejme netyka len tejto jednej temy, takych tem tu bolo habadej aj s daleko horsimi preklepmi ci dy/isgrafickymi javmi. Je mi jasne ze moderatori nemaju nic na praci a od nudy si sparaju v nose (ironia), ale ked uz uzivatelia nemaju tuto snahu, tak ak mozem skromne poprosit o takyto skromny rychly zasah v kazdej takej teme (zase tolko sa ich chvalabohu nevyskytuje)
tomasmate napísal:povedal som skoro, v ATI Tray Tools som mal v benchmarku s x1650Pro 256DDR3 okolo 5700 bodov v pretaktovanom stave, x1950GT 256DDR3 mala nieco cez 14000 bodov. s tym, ze moze byt 2x silnejsia, som to trochu prehnal
matematicka vsuvka: 14000 je asi tak 2.46x viac ako 5700