Mozilla Firefox

Informácie o software, ankety...
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Firefoxu drbe

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

v poslednom case mi strasne blbne firefox pomerne casto ked nacitava niaku stranku tak mi napise ze chyba dns serveru neviete cim to moze byt?? netom to urcite neni bo som skusal explorer a ten vzdy vsetko krasne zobrazi aj ked tam surfujem hodinu. ale fuck explorer ja chcem rozbehat tu mozzilu pls help :cry: :cry:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

a zase tá klasická otázka... "Skúsal si reinstall mozilly?" :roll:
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:a zase tá klasická otázka... "Skúsal si reinstall mozilly?" :roll:
samozrejme omg
x0_0x
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa x0_0x »

Nedavaj reinstall len ju odinstaluj a vymaz aj z aplication data a potom znova naistaluj
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

SSemteXX napísal:a zase tá klasická otázka... "Skúsal si reinstall mozilly?" :roll:
Klasicka blba otazka. V 99% pripadov preinstalovanie nepomoze pretoze je problem v profile. Spusti firefox v safe mode.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

ja mozem firefox odinstalovat aj vsetko vymazat ( registre, proste vsetko ) a po nainstalovani aj tak mi napriklad niektore stranky neotvori, alebo ak si dam google.sk a nasledne si dam nieco vyhladat tak nic nacitava, nacitava, ale nenacita, aj ked google.sk mi otvori hned. Skusal som uz asi vsetko. Pustenie v safemode nic nemeni :X Preto musim ficat na Maxthone ktory mi otvori vsetko :X
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Sajmon napísal:...
Presne s týmto som sa stretol pred pár dňami. Po odstránení vírusu to zase funguje normálne. ;)
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no uz je to ok diky za rady ale bolo to v tom ze chlapec asi nestihal moj net cez tunep utilities som si nastavil presny tip pripojenia a optimalizoval firefox a uz to ide vsetko ok
saj
Addict
Addict

chrono napísal:Presne s týmto som sa stretol pred pár dňami. Po odstránení vírusu to zase funguje normálne. ;)
Ze to bude virus alebo nieco podobne som uvazoval zozaciatku, ale ked som zistil ze tento problem ma dost vela ludi, dokonca i spoluziak, tak som to netipoval na virus. No nic, za precistenie nic nedam, takze vyskusam ...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Pri tom víruse nefungoval Firefox, Opera, ale IE fungoval.
saj
Addict
Addict

System som preveril ESS, naslo 2 infikovane subory v WIN/system32. Odstranilo ich. Ale FF nesiel ani po restarte, potom sa som na jednom fore docital ze treba skusit SaS program. Naslo dalsie 2 adwary. Ale FF nesiel. Potom som spustil CDfix ktory doporucovali, stale nic. No a napokon COMBOfix a firefox siel. Takze, som rad ze sa mi to podarilo spojazdnit. Este postnem na jedno forum logy z 2 posledne menovanych programov, ci nahodou este nieco nenasli.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja som mal problem ako sajmon ja som sa nato vykaslal a nainstaloval som si Safari momentalne pre mna najlepsi internet browser
k1
Expert
Expert

Firefox (uchovanie vsetkych dat)

Príspevok od používateľa k1 »

Zdravim,

Potreboval by som pomoct ako si mam uchovat vsetky nastavenia firefoxu aj po rr systemu ??? Zalohu celeho systemu si nerobim nikdy, ja radsej vsetko na novo (len firefox mi ostava skoro stale povodny, myslim ulozene stranky, hesla atd... a velmi sa mi to nechce vsetko od znova ukladat a pisat hesla)

V prilozenom ss je znazornene co konkretne chcem uchovat + este login a heslo na web. stranky:
Prílohy
ss
ss
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

k1
Expert
Expert

Príspevok od používateľa k1 »

dakujem obom :wink: karma+
Aealo
Addict
Addict

FireFox about:config

Príspevok od používateľa Aealo »

Neviete niekto ako odtial zmazem cely riadok? Snazil som sa tam pridat extensions.checkCompatibility ale dal som to ako retazec a nie logicka a teraz to nejde zmenit. Vopred dik
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Nasiel som toto:

Kód: Vybrať všetko

Look in your firefox profile directory tree for a file called prefs.js. Make sure that you don't have firefox running, then edit that file with the text editor of your choice. Search for the messed up entry you created. When you find it, delete the line. (or if you feel adventurous, just change it to the correct type there). Save the file and exit your editor. Start firefox and create the entry properly in about:config again. (unless you just changed it in the prefs.js file, in which case verify that it is correct).
Ak nevies po anglicky: chod do tvojho firefox profile priecinka, najdi subor "prefs.js", uprav ho v textovom editore (firefox ti nesmie bezat), najdi tvoju polozku a zmaz ten riadok, uloz...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

vdaka :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Firefox 3 Download Day...zucastnite sa? :)
http://www.mozilla.sk/655/pokus-o-guinnessov-rekord/
V deň oficiálneho vydania Firefoxu 3 sa prostredníctvom nás, fanúšikov, pokúsi vytvoriť svetový rekord v počte prevzatí softvéru za 24 hodín.
:new02:
Prílohy
dday_badge_fox.png
Napísať odpoveď