spacesko napísal:Ok tak sa naucte po anglicky a prelozte si to a dajte vediet. Mna to moc netrapi. Ano mnoho nema, Ale vacsina ma.
OK neham vas a myslite si ze vam karta doda wi-fi
EDIT: Kde si mozem stiahnut tlaciaren?
No tak si to preloz!
If you need that local area wireless networking technology because you lack fast 3G coverage at home or work or wish to connect directly to your work Intranet over WiFi, then you're in luck. The Spectec miniSD WiFi 802.11b card is a great companion to the Treo 750, Treo 750v and other WiFi-less Windows Mobile 2003/Windows Mobile 5/Windows Mobile 6 Pocket PC and Pocket PC phone and Smartphones with a miniSD slot supporting SDIO (i.e. the Motorola Q and Motorola Q9m).
Ja som kde napisal ze som si to prelozil? A tak prosim preklad tu od vas.
Este stale som nenasiel tlaciaren na nete. Vsade iba objednajte si a mi vam ju posleme. Ale ja si ju chcem stiahnut.
Dake rady?
Kupte si ju niekto a napiste ci sa vam podarilo pripojit na wi-fi.
spacesko napísal:Ktore vacsinou wi-fi maju. Vis co najprev si to precitaj cele a potom daj vediet.
moj ty tu nemudruj velmi ked nevies o com ...
zbytocne tu rozoberas hluposti .... este jeden spam z tvojej strany ala "kde stiahnem tlaciaren" a mas basu na 2 dni dovod : Spam, OT, Nahananie prispevkov ...
ob3l1x napísal:moj ty tu nemudruj velmi ked nevies o com ...
zbytocne tu rozoberas hluposti .... este jeden spam z tvojej strany ala "kde stiahnem tlaciaren" a mas basu na 2 dni dovod : Spam, OT, Nahananie prispevkov ...
No tak mu daj basu. Ale smrdí to tým že sa tváriš dôležitý len pre to že si mod. Ako chceš doplniť funkciu ktorá v telefónie jednoducho nieje len jednou Mini SD kartou?
To ob3l1x: (ala 12rocny moderator ktory mi chce dat basu na tomto fore).
Nahanas prispevky ty pretoze nebyt tvojho, tento tu nieje. A v mojich nebolo len OT. Si mod. tak tu cast s OT vymaz.
"moj ty tu nemudruj velmi ked nevies o com ...": Ty si to skusal?
Ok, precital som si clanok, mozno to mozne je, ale nemienim tu diskutovat z ludmi, ktory namiesto vyvedenia ma z omylu napr linkom uvedenim vyssie, zacinaju hovorit ze o nicom ini nevedia. Stacilo to kludne rozobrat a vymenit moderatora tohto fora, ktory je kral.
Schre! + spacesko obaja o tom diskutujete jak HW inzinieri ktori to konstruovali pritom ani jeden z vas to nemal v ruke.
Mal som SD aj CF WiFi+BT kartu ... Ak si myslis ze mas napr N70 a kupis si Mini SD WiFi kartu a zrazu Bum mas WiFi tak ti poviem jedno. Snivaj dalej.
Tieto karty funguju len na Systemy Windows Mobile a aj to verzie 2003,2005,WM6. A dane PDAcka musia mat podporu SDIO
Cize nesnaz sa tu presviedcat ze do telefonu za 5,50Sk das WiFi