AKO UROBIT IMAGE ZALOHY NA CD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jopo3
Light Expert
Light Expert

AKO UROBIT IMAGE ZALOHY NA CD

Príspevok od používateľa jopo3 »

Caute.Spravil som si zalohu windowsu cez Acronis.Ale neviem ako spravit boot cd z tej zalohy.Cez aky softver.Poradte prosim ako :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

cez acronis si vytvoris zavadzacie medium (priloha 1)
vytvoris ale iba IMAGE (ISO) a nie hned vypalit na CD

cize teraz mas boot image acronisu.. v podstate ked to nabootujes (tak ako windows) mozes sa v pohode dostat do Acronis programu.. ako keby si bol vo windowse.. ma to uplne to iste menu...

dobre.. takze.. stiahnes alebo zozenies si ULTRAISO
tam si otvoris to ISO toho zavadzacieho media...
a iba si tam pridas *.tib subor ktory si si vytvoril cez acronis.. obraz celeho disku.. bude to vyzerat ako v prilohe 2
potom das ulozit ako.. ulozi sa ti to ako image ISO.. napalis cez NERO cez moznost VYPALIT OBRAZ NA DISK (nie inak lebo stratis boot record)
potom si to mozes nabootovat to DVD.. spustis si tam acronis plnu verziu (lebo ak das safe verziu tak ti nepojdu cdromky a nemozes obnovit z toho DVD)
a vlastne ten image mas hned na tom DVD.. cize si obnovis windows cez to DVD.. tam si vyhladas ten svoj image a je to
Prílohy
Schránka01.jpg
Schránka01.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: AKO UROBIT IMAGE ZALOHY NA CD

Príspevok od používateľa Gothar »

Chcem sa opytat jednu vec: ten Acronis vie potom vytvoreny image nahrat na externy disk? Chcem si totiz kupit novy disk a nechce sa mi vsetko instalovat znova, preto hladam program, ktory mi zo systemoveho disku vytvori image a ten potom pouzije na pripojeny externy disk (to bude buduci systemovy disk). Nezda sa mi to zlozite, ale nemam naladu skusat kopu neoverenych programov, preto by som chcel tip na nieco konkretne.
Napísať odpoveď