Ja ma T-mobile kredit.
Davam si tam prachy iba raz za rok ked je akcia ze za sumu x dostanes 2 krat tolko kreditu. To si tam dam asi 1500sk takze mam na rok 3000.
Cca. 250 sk/mesacne
Ja síce až tak veľmi výrečný nie som, ale na súkromnom telefóne 100 minút za 5 dní spravím kedykoľvek. O firemnom ani nehovorím.
Už je to dosť dávno keď som mal ešte prima kartu s kreditom a ak si dobre pamätám kredit som kupoval raz za týždeň po 200 Sk. Niekedy sa podarilo aj za jeden deň prevolať všetko. Potom sa mi spotreba začala zvyšovať a vyhodnejší bol pre mňa paušál.
Peniaze na kredit boli väčšinou moje zarobené z brigád, poprípade peniaze za narodky, meniny, vianoce,... pár krát mi rodičia kúpili, ale väčšinou som mobil živil sám.
takze ja to delim asi takto ked nemam nikoho nikoho neblaznim tak cez tyzden 100sk.
potom pride veekend cize dalsie 100sk dole
takze = 200sk na tyzden ...
no a teraz ked niekoho mam tak 7 dni = 200-300sk ( ale skor blizsie k 300sk ) ...
Uff, niekedy velmi dlho. Pokial sa nenájde žiadna moc dobrá kamarátka tak kredit je schopný vydržať aj dva mesiace, alebo aj viacej...Na mesiac to ychádza približne tak na 100-150SK
Ja miniem tak okolo 150 za mesiac, ... vsak naco minat, ked niekto nieco chce, nech si zavola on a nech si mina kredit
Tedka mam este okolo 1800 Skk kreditu
nooo tak to ste dobrý ked zoberem moj momentalny paušál kde platím mesačne 2000-3000 sk a porovnám s prima kartou na ktorej padali sumy ako 1500-2000 mesačne tak som sa moc nepolepsil. Obdivujem ludí ktorým vydrží 200 sk kredit na mesiac. Ja volám denne v priemere 3-4 hodiny takže by som to asi nikdy nezvladol.
FIX 500, volam pomerne vela a smsky, oh, tiez ich je dost
vacsinou si dobijem este tak 200 alebo 300sk a mam klud na cely mesiac
fakt obdivujem ludi, ktory minu mesacne 200 korunovy kredit a menej..
DeFeAt napísal:fakt obdivujem ludi, ktory minu mesacne 200 korunovy kredit a menej..
Tak ja za to nemozem ze mi kazdy vola Prave som pozrel a mam 17 hodin volania z prijatych telefonatov a to neverim ze nejaky z tychto telefonatov prekonal 5 minut... Ale nemyslite si ze som clovek ktory prezvana a caka na telefonat, to mi je proti srsti
kolko som SCHOPNY minut kreditu ?? asi unlimited .. alebo zoberem kalkulacku a prepocitam ze keby som 24h/d telefonoval ale inac miniem malo len tak kilo za mesiac