NAzdar chcel by som si konecne dat dokopy softverovo moje PDA na ktorom bezi WM2003SE .
Na nete je vela free softov a tazko sa mi v tom vybera takze by som aj vdaka vasej podpore a skusenostiam chcel prist k najlepsim , najspolahlivejsim softom co sa da zohnat na tento OS .
Takze co chcem hlavne je poriadny prehravac videa aby prehral co najviac formatov , jeden na hudbu - ten by mohol mat aj nejaky podareny dizajn , nieco na pdf, nejake hry ale tak aby som zas nemusel vela stlacat gombiky alebo roztukat display + samozrejme este ak mate tak nejake veci na vyuzitie wifi+net .....
DAKUJEM
SPRAVNY VYBER SOFTWERU PRE PDA
-
Lord ANAKIN
Professional
player - the core pocket media player... v jednoduchosti je sila 
hry - skus kupit foliu a neroztukas nic, ani neposkrabes
odporucam Palm Heroes, sam som pritom stravil plno casu, jeden den som pritom sedel asi 5 hodin
pokial sa ti tento styl paci tato hra ta isto zaujme
na net odporucam HITCHIKER alebo nejako takto sa to vola, pripoji ta to na vsetky nekodovane wifi siete, a pise aj status (ziskavanie ip, atd)..
hry - skus kupit foliu a neroztukas nic, ani neposkrabes
na net odporucam HITCHIKER alebo nejako takto sa to vola, pripoji ta to na vsetky nekodovane wifi siete, a pise aj status (ziskavanie ip, atd)..
Ak Ti môžem poradiť tak vyskúšaj stránku http://www.ce4you.cz/software/ je to super stránka pre PDA-čka. Sú tam všetko freeware programy (to neznamená, že nie sú dobré). Ja osobne som si z tade stiahol veľa programov pre PDA a všetky bežia na jednotku 
-
Lord ANAKIN
Professional
pershing ta hra je super som nevedel ze spravil aj na PDA heroesov, asi k tomu slovensky preklad nebude co ? a nejake dalsie hry co by si mi odporucil ?...
ten program na pripojenie este odskusam ako pojde a najdem ho vobec lebo prestny nazov to asi nebol , prehravac som si naistaloval skor ako prisla rada a skoncil som pri TCPMP , zatial to zerie vsetko video ...
romulus2 dakujem za stranku sice som ju niekedy nastevoval ale zabudol som na nu ... len ja som skor chcel rady na prestne programy od uzivatelov co ich pouzivali a maju nejake tie skusenosti s PDA a co by mi ulahcili preplavat more softu na pda a vybrat ten najschopnejsii ...
- nema niekto este nejake typy na hry , ....
ten program na pripojenie este odskusam ako pojde a najdem ho vobec lebo prestny nazov to asi nebol , prehravac som si naistaloval skor ako prisla rada a skoncil som pri TCPMP , zatial to zerie vsetko video ...
romulus2 dakujem za stranku sice som ju niekedy nastevoval ale zabudol som na nu ... len ja som skor chcel rady na prestne programy od uzivatelov co ich pouzivali a maju nejake tie skusenosti s PDA a co by mi ulahcili preplavat more softu na pda a vybrat ten najschopnejsii ...
- nema niekto este nejake typy na hry , ....