marian152 napísal:stym ze sa uzivatel nemusi podpisat je to debilina najvecsieho zrna alen to odzrkadluje inteligenciu a logiku tych ktori to maju na starosti, kedze uzivatel moze podpisat aj niekoho ineho...a pomsti sa dvom naraz.
mna by to nikdy nenapadlo, az kym si to napisal... a modi + Hojko by urcite zasiahli ak by k niecomu takemu doslo..
[quote=""J""]ukaz jedneho kto tak niekedy spravil[/quote]Urcite tu bol niekto, kto sa podpisoval ako p4ra. A potom nas stary znamy karma farmar, ktory si spravil x nickov, rozdaval karmu a so vsetkymi sa v karme podpisoval ako jeden clovek, cize cakal, ze karmu budu ludia vracat na jeho "hlavny" nick.
ked uz sa tu bavite o karme zavedte listovanie zoznamu dajme tomu po 50 poloziek a bude pokoj, taktiez by nebolo odveci zavedenie statistik karmy pre vsetkych nielen pre prvych 100
Ono mozno prehanam, ale mam pocit ze posledna polozena otazka od Indiga by nasla odpoved cca na kazdych 5 stranach minimalne raz, cize vsetky strany by ani citat nemusel.
Vigor napísal:Ono mozno prehanam, ale mam pocit ze posledna polozena otazka od Indiga by nasla odpoved cca na kazdych 5 stranach minimalne raz, cize vsetky strany by ani citat nemusel.
Nemohol som vediet. Tak potom by sa aspon hodila moznost automatickeho pripajania nicku ku karme a rovnako teda aj zaskrtavacia moznost pripojenia nicku, ergo mizne to zneuzivanie co tu bolo spominane.
ako je to s tym casovym limitom (ak nejaky je) kedy mozem tomu istemu uzivatelovi poslat karmu?
lebo dnes som chcel dat jednemu uzivatelovi k+, ale nepustilo ma, lebo som mu pred dvoma tyzdnami uz jednu dal
tam neni casovy limit.. ale je to obmedzeny tym ze nemozes posielat po sebe tomu istemu userovy karmu... musis medzi tym poslat inym userom.. ale neviem kolkym.. asi 3-5
//
t0m4s3 napísal:Oprava Su-Da: je tam aj casovy limit (raz za 24h)