EDIT: To Shark NX: Ak dobre ratam druhy prispevok v poradi s nejakym zmyslom.
wi-fi miniSD card
To ades: Krista o tomto hovorim. Tak to konecne niekto skuste, toto je tvrdenie proti tvrdeniu. Teda ked som si precital ten clanok tak myslim ze to mozno moztne je. A tvoj prispevok je tiez trosku odveci nemyslis? (vim ze nemyslis, ale tak sa to hovory nemyslis?, no nie?)
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
A kto tu hovori ze to je mozne? My praveze hovorime ze to mozne nieje...Nevadi, no.Shark NX napísal:Schre! + spacesko obaja o tom diskutujete jak HW inzinieri ktori to konstruovali pritom ani jeden z vas to nemal v ruke.![]()
Mal som SD aj CF WiFi+BT kartu ... Ak si myslis ze mas napr N70 a kupis si Mini SD WiFi kartu a zrazu Bum mas WiFi tak ti poviem jedno. Snivaj dalej.
Tieto karty funguju len na Systemy Windows Mobile a aj to verzie 2003,2005,WM6. A dane PDAcka musia mat podporu SDIO
Cize nesnaz sa tu presviedcat ze do telefonu za 5,50Sk das WiFi
//autoeditácia príspevku ( 20 May 2008, 17:02 )
Krasny priklad, ako nas mudry mod hovori, prispevku s nulovou informacnou hodnotou, len so zbytocnym kydanim hlavne, ze my sme tu najhorsi. Pis ked vyskusas, alebo nedristaj len tak. Ja tiez nehovorim ze som to skusal len hovorim svoj nazor, to snad mozem.ades napísal:Schre! + spacesko: kur*a nemudrujte, ked neviete o com je rec. debilov zo seba robite naschval?
Proste hovorime ze z nasich doterajsich skusenosti to mozne nieje.
Nas nazor => nie
Vas nazor => ano
Vy nervacite, nadavate,... (moderator je tu od toho aby sa staral o cistotu fora a nezahlcoval temy zbytoc. provokaciamy. BTW: asi si pytam basu ze?)
My kludne hovorime ze to podla nas nieje mozne. Priklad so stiahnutim tlaciarne som napisal preto, aby si niektory uzivatelia uvedomili lahsie. Teraz ma napadlo ze to asi nebol vhodny priklad. Ok neva omluva hluboka.
Len sa na to dalo prist aj priatelskym sposobom a nemat pocit ze si pisem s 12-roc. detmi.
Tot vse, cakam uz len na to kym to niekto vyskusa.
Nas nazor => nie
Vas nazor => ano
Vy nervacite, nadavate,... (moderator je tu od toho aby sa staral o cistotu fora a nezahlcoval temy zbytoc. provokaciamy. BTW: asi si pytam basu ze?)
My kludne hovorime ze to podla nas nieje mozne. Priklad so stiahnutim tlaciarne som napisal preto, aby si niektory uzivatelia uvedomili lahsie. Teraz ma napadlo ze to asi nebol vhodny priklad. Ok neva omluva hluboka.
Len sa na to dalo prist aj priatelskym sposobom a nemat pocit ze si pisem s 12-roc. detmi.
Tot vse, cakam uz len na to kym to niekto vyskusa.
trhni si. predstav si, ze som na tom asi rok fical, v tom problem nie je. problem je vo vas, ze to nechcete pochopitSchre! napísal:Krasny priklad, ako nas mudry mod hovori, prispevku s nulovou informacnou hodnotou, len so zbytocnym kydanim hlavne, ze my sme tu najhorsi. Pis ked vyskusas, alebo nedristaj len tak. Ja tiez nehovorim ze som to skusal len hovorim svoj nazor, to snad mozem.
A kto nam to vysvetlil?
Ci z nasledujucej frazy ako z ucebnice slusnosti a vyjadrovania sa v diskusnom fore: "Schre! + spacesko: kur*a nemudrujte, ked neviete o com je rec. debilov zo seba robite naschval?" mam vediet, ze ty si tu kartu rok pouzival ci ako?
Keby si ten prispevok nahradil napr.:
To spacesko+Schre!: Mylite sa, ja som na tom rok fical a slo to v pohode, je to dobra vec. Cize je to aj odskusane...
BTW: Moderator sa mi vyhraza ze mne da basu, zato ze som nevedel ze nieco take je mozne, a uzivatelom co urazaju nic? ci ako?
Ci z nasledujucej frazy ako z ucebnice slusnosti a vyjadrovania sa v diskusnom fore: "Schre! + spacesko: kur*a nemudrujte, ked neviete o com je rec. debilov zo seba robite naschval?" mam vediet, ze ty si tu kartu rok pouzival ci ako?
Keby si ten prispevok nahradil napr.:
To spacesko+Schre!: Mylite sa, ja som na tom rok fical a slo to v pohode, je to dobra vec. Cize je to aj odskusane...
BTW: Moderator sa mi vyhraza ze mne da basu, zato ze som nevedel ze nieco take je mozne, a uzivatelom co urazaju nic? ci ako?
Joxxo: "Mozete mi povedat co o je za karta ? to ked si ju kupim budem mat vo fone wifi alebo co? Dik" => to bola otazka.
pershing: "myslim ze je to urcene pre smarty...treba ti SDIO podporu... " => Napisal dobre. Ale viem ja co je to SDIO podpora?
STomko: "preco nie? ak ma vhodny pristroj tak ano " ten smajlik to trosku preorientoval na vtip, a celkovo to znie ako nazor a nie skusenost.
myslel precitaj si poriadne co je na tej stranke napisane ...
ob3l1x: "podporuju to zariadenia z WM 2003, 5, 6, ..." Tiez dobre, ale to som si stale myslel ze to nedoda wi-fi.
Dalej uz nasledovali len urazky. No kde bolo suvisle napisane to ze to doda wi-fi telefonom,...... ?
Ok uz to neriesim, je to pravda, je to mozne.
Ale ste sa predviedli. pershing jedini napisal o co ide a nehadal sa, nenadaval atd...
pershing: "myslim ze je to urcene pre smarty...treba ti SDIO podporu... " => Napisal dobre. Ale viem ja co je to SDIO podpora?
STomko: "preco nie? ak ma vhodny pristroj tak ano " ten smajlik to trosku preorientoval na vtip, a celkovo to znie ako nazor a nie skusenost.
myslel precitaj si poriadne co je na tej stranke napisane ...
ob3l1x: "podporuju to zariadenia z WM 2003, 5, 6, ..." Tiez dobre, ale to som si stale myslel ze to nedoda wi-fi.
Dalej uz nasledovali len urazky. No kde bolo suvisle napisane to ze to doda wi-fi telefonom,...... ?
Ok uz to neriesim, je to pravda, je to mozne.
Ale ste sa predviedli. pershing jedini napisal o co ide a nehadal sa, nenadaval atd...
ad SDIO, je nieco ako podpora kart s inymi funkciami, cize urcenymi nielen na pamet, su aj SD GPSka pokial dobre viem, a plno inych debilin,...aj revizory v ke maju tu citacku, len sa mi zda ze to uz je CF, ale je to v podstate to iste
ps: http://en.wikipedia.org/wiki/SDIO
Secure Digital Input Output, that's all folks
a preco by to nemalo fungovat a nebyt mozne ? Si myslite ze na mobiletechu oje*** len tak alebo co?
Aj ked musim potvrdit ze som bol dost prekvapeny ked som videl mini-SD wifi 
ps: http://en.wikipedia.org/wiki/SDIO
Secure Digital Input Output, that's all folks
a preco by to nemalo fungovat a nebyt mozne ? Si myslite ze na mobiletechu oje*** len tak alebo co?
-
DarK_AngeL
Amateur
vy ste to nepochopili ... je to len pre zariadenia s podporou SDIO ... je to nieco podobne ako ked mate notebook ktory nema WIFI a vy si kupite kartu PCMCIA vlozite do NB (nainstalujete potrebny driver) a ficite na WIFI ...
tak isto to funguje na mobiloch ktore maju podporu SDIO (zariadenia s WM) a funguje to podobne ...
snad ste uz pochopili ...
tak isto to funguje na mobiloch ktore maju podporu SDIO (zariadenia s WM) a funguje to podobne ...
snad ste uz pochopili ...