EURO 2008
EURO 2008
Skupina A (Švajčiarsko, Česko, Portugalsko, Turecko)
Skupina B (Rakúsko, Chorvátsko, Nemecko, Poľsko)
Skupina C (Holandsko, Taliansko, Rumunsko, Francúzsko)
Skupina D (Grécko, Švédsko, Španielsko, Rusko)
No tak majstrovsta Europy vo futbale sa pomaly blizia a vsetci futbalovi fanusici sa urcite tesia.Co si myslite dokaze Grecko obhajit titul?Kto podla vas zvitazi?Myslite si ze domace muzstva Svajciarsko a Rakusko dokazu prekvapit?
Skupina B (Rakúsko, Chorvátsko, Nemecko, Poľsko)
Skupina C (Holandsko, Taliansko, Rumunsko, Francúzsko)
Skupina D (Grécko, Švédsko, Španielsko, Rusko)
No tak majstrovsta Europy vo futbale sa pomaly blizia a vsetci futbalovi fanusici sa urcite tesia.Co si myslite dokaze Grecko obhajit titul?Kto podla vas zvitazi?Myslite si ze domace muzstva Svajciarsko a Rakusko dokazu prekvapit?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pochybujem o tom, ze by Grecko dokazalo vyhrat, skor sa priklanam ku klasickym muzstva ako je Taliansko, Francuzsko, Portugalsko, Nemecko, Holandsko, tiez aj Cesko a Svedsko je silne... a Rumunsko. Nedokazem urcit favorita, ale vyberal by som asi medzi trojicou Nemecko, Taliansko a Francuzsko.
Svajciarsko a Rakusko by prekvapit nemali, aj ked sa stat moze hocico, ale prilis tomu neverim.
Svajciarsko a Rakusko by prekvapit nemali, aj ked sa stat moze hocico, ale prilis tomu neverim.
Tento rok bude mat najsilnejsi tym asi Spanielsko (hraci ako Fabregas, Torres, Villa, Ramos, Iniesta patria medzi najlepsich na svete) ale moj typ na vitaza je niekto z trojice Nemecko, Taliansko, Portugalsko, kedze Spanielsko je na medzinarodnej urovni takmer nulove.
Tipujem ale ze daleko to dotiahnu aj domaci Svajciari, mozno do takeho semifinale a zrejme aj Cesi a Svedi mozu prekvapit.
A dufam ze Greci sa budu pakovat hned zo skupiny bez streleneho golu.
Tipujem ale ze daleko to dotiahnu aj domaci Svajciari, mozno do takeho semifinale a zrejme aj Cesi a Svedi mozu prekvapit.
A dufam ze Greci sa budu pakovat hned zo skupiny bez streleneho golu.
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
cesi nevyhraju urcite, myslim si, ze nepostupia ani zo skupiny. Podla mna to vyhra niekto z trojice Taliansko, Francuzko, Nemecko, prekvapit mozu Spanieli, Holandania a PortugalciPeky05 napísal:spike97:aj ja by som drzal anglicanom keby boli na eure ale niesu tak mi je jedno kto to vyhra,ale hlavne aby to neboli cesi
profik napísal: prekvapit mozu Spanieli, Holandania a Portugalci
Prečo píšete,že prekvapiť???Podla mňa keby tieto tímy vyhrali tak to by v žiadnom prípade nebolo prekvapenie,ved patria medzi elitné reprezentácie Európy,sveta.(Aj ked Holandsko to v posledných rokoch na medzinárodných súťažiach ani neobjavil,ale iste patrí medzi favoritov).IZZi-BA napísal: portugalsko ma velke sance a este quaresma nani deco carvalho....maju slusny kader mohli by prekvapit ale spanielsko tiez tipujem ze pojde daleko