Prosim Vas...potreboval by som pomoc....zajtra maturujem a potrebujem jeden priklad vyriesit...uz som ho mal ale niekde som ho stratil...a neviem ho spravit...prosim Vas zachrante ma...potrebujem to naprogramovat v delphi....znenie prikladu je...
Príklad: Napíšte program, ktorý bude vediet robit operácie scítanie, odcítanie, súcin, podiel so zadanými dvomi císlami,pricom ziadanuu operaciu zada vo forme +,-,*,/
prosim Vas...velmi by ste mi pomohli....)))
lahky program v delphi...surne
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie som deplhista, ale mam skusenosti s packalom...
Teraz si nie som presne isty, ci rozumiem tvojmu zadaniu (naozaj si mal spravit iba zakladne operacie pre dvojicu cisel?)...
Netusim totizto, ci si nemal predefinovat operatory, o com si ale nie som isty, ci deplhi podporuje. Ak si mal teda spravit napriklad vektorovy kalkulus, tak iba potrebujes predefinovat operatory (neviem, ako je to v deplhi a ci je to mozne, ale v Cckovych jazykoch je to vcelku trivka)
A ako si teda dopadol?

Teraz si nie som presne isty, ci rozumiem tvojmu zadaniu (naozaj si mal spravit iba zakladne operacie pre dvojicu cisel?)...
Netusim totizto, ci si nemal predefinovat operatory, o com si ale nie som isty, ci deplhi podporuje. Ak si mal teda spravit napriklad vektorovy kalkulus, tak iba potrebujes predefinovat operatory (neviem, ako je to v deplhi a ci je to mozne, ale v Cckovych jazykoch je to vcelku trivka)
A ako si teda dopadol?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: