Ako napalit NFS:PS na 4.5GB dvd??
-
Blackmoon69
Light Expert
Ako napalit NFS:PS na 4.5GB dvd??
Mam problem. mam doma DVDcka na ktorych je napsane 4.7GB a ako vsetci vieme tak to neni vzdy tak. Maju 4.550 a podobne. Chcel by som si napalit ProStreet na dvdcko a ono to ma 4.67...takze mi to nenapali. Vie niekto pomoct??Ze co odtial zbytocneho dostranit aby sa neporusila instalacka alebo take nieco?? Dakujem
-
Blackmoon69
Light Expert
moc dikes hojko...pls neprelozil by mi to niekto aby som to nahodou nepokafral??hojko napísal:http://www.cd-2-dvd.com/modules.php?nam ... opic&t=943
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
stiahnes si najnovsi powerarchiverNeed for Speed Pro Street DVD9 to 1xDVD5
1. Download PowerArchiver 2007 Demo.
2. Extract Group18.cab and create new cab file using PowerArchiver 2007 with same name on high compression. Replace the original cab file with the recompressed file.
3. Extract Group20.cab and create new cab file using PowerArchiver 2007 with same name on high compression. Replace the original cab file with the recompressed file.
4. Extract Group21.cab and create new cab file using PowerArchiver 2007 with same name on high compression. Replace the original cab file with the recompressed file.
5. Rename the nfs.exe file to nfs.exe.bak (for future update purposes) and copy the cracked exe file from (z niekade si stiahni crackkedze warez je zakazany) into the root directory if you want the game to install pre-patched
6. Burn all files to DVD5 or Image.
7. Total File Size after Recompression is 4.36 GB (4,683,692,309 bytes)
rozbalis si subory Group18.cab, 20, 21... kazde samostatne a potom ich cez powerarchiver aj zbalis na najvyssej kompresii.. potom tie tri nahradis za tie originaly v imagy
premenuj si nfs.exe na nfs.exe.bak
a nahod do imagu cracknute exe.. nfs.exe.. a hned po nainstalovani mas aj cracknutu hru
-
Blackmoon69
Light Expert