rackovanie
rackovanie
ahojte, chcel by som sa spytat - a to v prvom rade dievcat: Prekaza Vam, ked chlapci rackuju alebo s tym naopak nemate problem, ci Vam to dokonca imponuje? Pocul som, ze niektore zeny povazuju rackovanie za velmi sexy... Samozrejme, nech sa vyjadria aj chalani, ale zasa v opacnom garde, diki za odpovede:)
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
NO to nie je nejak velka vada u cloveka ... skor by som povedal ze len azda drobna chybicka ktora vsak nijak samotneho cloveka neovplyvni pokial sam clovek sa tomu nepodda.
Ale ze by sa mi to zdalo nejak viac sexi alebo nieco ine...tak to teda zdaleka nie.
To je ako keby si sa spytal ci ma vzrusuje ked stretnem koktavu babu
Ale ze by sa mi to zdalo nejak viac sexi alebo nieco ine...tak to teda zdaleka nie.
To je ako keby si sa spytal ci ma vzrusuje ked stretnem koktavu babu
Raz som spoznal jedno dievča, ktoré ráčkovalo. Avšak dodnes neviem povedať, či ma priťahovalo svojou krásou alebo ráčkovaním v kombinácii so zahraničným prízvukom, keďže keď bola ešte malá, jej rodina sa presťahovala do zahraničia..
Každopádne by mi však vtedy jej ráčkovanie nevadilo, keby sa ten vzťah mal trochu prehĺbiť.. 
Nabuduce treba hladat http://www.hojko.com/recove-vady-t77835.html 
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
Viem, viem, ale toto je predsa trosku nieco ine. Vdaka za pochopenie.GothaR napísal:Nabuduce treba hladat http://www.hojko.com/recove-vady-t77835.html
-
will.i.am
Darca
Tak ja som si teraz vybavil len jednu kamosku co rackuje. A je velmi pekna... A ked na nu pozeram tak to rackovanie si ani nevsimne.. a zas to nie je take vyrazne...
no vsobecne sa mi rackovanie nepaci.. ja nechapem preco niekto nevie povedat rrrrrrr
ale nikoho neodsudzujem... ved kazdy sme nejaky
ale co ma fakt irituje je ked pocujem spevaka pary... okrem toho ze nemam rad tu skupinu to rackovanie v tych pesnickach je fakt otrasne... aspon keby sa vyhybal slovam s R ale neiekdy mi pripada ze ako keby ich vyhladaval a cim viac R tym lepsie :-d
no vsobecne sa mi rackovanie nepaci.. ja nechapem preco niekto nevie povedat rrrrrrr
ale nikoho neodsudzujem... ved kazdy sme nejaky
ale co ma fakt irituje je ked pocujem spevaka pary... okrem toho ze nemam rad tu skupinu to rackovanie v tych pesnickach je fakt otrasne... aspon keby sa vyhybal slovam s R ale neiekdy mi pripada ze ako keby ich vyhladaval a cim viac R tym lepsie :-d
-
littleSgirl
Amateur
Kym tomu cloveku rozumiem, ale tak je pravda ze nie kazdemu sa rackovanie hodi (napr. moja ucitelka chemie, brrr). Asi nepoviem nic nove, ale chalanovi to moze pridat na charizme ale trebars aj pokazit celkovy dojem, takze tak. Neviem ako vyzeras, ako sa spravas, co z teba vyzaruje, takze ani to rackovanie neposudim. Hlavne byt sam sebou, uvolneny a do pohody, no proste eno nuno