reproduktory 2.1
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
reproduktory 2.1
ahojte kupil som si repraky k PC od creativu 2.1 predtym som mal len 2.0 a ked som ich teraz napojil tak mi idu len satelity a subik nie....skusals om to napojit aj v notebooku cez sluchatkovy chinch klasika....a ani tam nejdu otazka znie....kupil som repraky s vadnym subwooferom alebo ho treba nejako nastavit?...skusil som aj reinstall zvuk kartu a nic.... uz som zufaly
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
kupil som ich teraz cisto nove....
ak mi nebude vediet nik poradit dam ich reklamovat
ale radsej by som bol ak by som sa nemusel obtazovat s cestovanim
Kód: Vybrať všetko
http://sk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=16973 ale radsej by som bol ak by som sa nemusel obtazovat s cestovanim
Vadny subwoofer
Urcite mas vadny subwoofer, pri 2.1 reprakoch nie je co nastavovat, musia hrat automaticky po zapojeni do PC.
-
lekoklatik
VIP
Len taka hlupa otazka na zaver. Creative dodava softwer. Tusim sa to vola Creative GO! a tam mas mnozstvo programov na ladenie zvuku. A v jednom z nich mas pekne rozkreslenu zostavu. A tam mas na vyber z 2.1, 5.1 atd... Nastavil si si tam schemu pre tvoju zosztavu?
PS. Teraz niesom doma tak ked pridem tak hodim screen pre lepsie pochopenie.
PS. Teraz niesom doma tak ked pridem tak hodim screen pre lepsie pochopenie.
2.1 repraky nei su nic nastavovatelne. tam absolutne nehra ulohu software. oproti 2.0 reprakom je tam akurat tak filter, ktory nizke frekvencie prepusta k woofru a vyssiu (stredy, vysky) k satelitom. software sa da vyuzit akurat tak pri 5.1 reprakoch. pri 2.1 sa da nastavit akurat tak hlasitost woofra a satelitov a este stredy, basy, vysky. a to vsetko potocenim potenciometra na woofri. nechapem nac by bol taky soft k 2.1 reprakom. mozno tak na nastavovanie kadejkaych zbytocnych efektov (pod vodou, ozvena, atd).
-
lekoklatik
VIP
A ja som zas nechapal to co si mi prave vysvetlil. OK. Tak nic. Kazdopadne ked sa do toho setupu od Creativu pozrie, nic nestrati.turtlak69 napísal:2.1 repraky nei su nic nastavovatelne. tam absolutne nehra ulohu software. oproti 2.0 reprakom je tam akurat tak filter, ktory nizke frekvencie prepusta k woofru a vyssiu (stredy, vysky) k satelitom. software sa da vyuzit akurat tak pri 5.1 reprakoch. pri 2.1 sa da nastavit akurat tak hlasitost woofra a satelitov a este stredy, basy, vysky. a to vsetko potocenim potenciometra na woofri. nechapem nac by bol taky soft k 2.1 reprakom. mozno tak na nastavovanie kadejkaych zbytocnych efektov (pod vodou, ozvena, atd).