reproduktory 2.1

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jasan21
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

reproduktory 2.1

Príspevok od používateľa jasan21 »

ahojte kupil som si repraky k PC od creativu 2.1 predtym som mal len 2.0 a ked som ich teraz napojil tak mi idu len satelity a subik nie....skusals om to napojit aj v notebooku cez sluchatkovy chinch klasika....a ani tam nejdu otazka znie....kupil som repraky s vadnym subwooferom alebo ho treba nejako nastavit?...skusil som aj reinstall zvuk kartu a nic.... uz som zufaly
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Kupil si repraky s vadnym subakom.
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

kupil som ich teraz cisto nove....

Kód: Vybrať všetko

http://sk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=16973 
ak mi nebude vediet nik poradit dam ich reklamovat
ale radsej by som bol ak by som sa nemusel obtazovat s cestovanim
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Ja mam od creative 5.1-tkove, a cez line out ich zapojim do notasa tak hraju len dva repro a subwoofer. Takze podla vsetkeho vadny subwoofer.
Ramirez
Amateur
Amateur

Vadny subwoofer

Príspevok od používateľa Ramirez »

Urcite mas vadny subwoofer, pri 2.1 reprakoch nie je co nastavovat, musia hrat automaticky po zapojeni do PC.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Len taka hlupa otazka na zaver. Creative dodava softwer. Tusim sa to vola Creative GO! a tam mas mnozstvo programov na ladenie zvuku. A v jednom z nich mas pekne rozkreslenu zostavu. A tam mas na vyber z 2.1, 5.1 atd... Nastavil si si tam schemu pre tvoju zosztavu?

PS. Teraz niesom doma tak ked pridem tak hodim screen pre lepsie pochopenie.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

2.1 repraky nei su nic nastavovatelne. tam absolutne nehra ulohu software. oproti 2.0 reprakom je tam akurat tak filter, ktory nizke frekvencie prepusta k woofru a vyssiu (stredy, vysky) k satelitom. software sa da vyuzit akurat tak pri 5.1 reprakoch. pri 2.1 sa da nastavit akurat tak hlasitost woofra a satelitov a este stredy, basy, vysky. a to vsetko potocenim potenciometra na woofri. nechapem nac by bol taky soft k 2.1 reprakom. mozno tak na nastavovanie kadejkaych zbytocnych efektov (pod vodou, ozvena, atd).
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

turtlak69 napísal:2.1 repraky nei su nic nastavovatelne. tam absolutne nehra ulohu software. oproti 2.0 reprakom je tam akurat tak filter, ktory nizke frekvencie prepusta k woofru a vyssiu (stredy, vysky) k satelitom. software sa da vyuzit akurat tak pri 5.1 reprakoch. pri 2.1 sa da nastavit akurat tak hlasitost woofra a satelitov a este stredy, basy, vysky. a to vsetko potocenim potenciometra na woofri. nechapem nac by bol taky soft k 2.1 reprakom. mozno tak na nastavovanie kadejkaych zbytocnych efektov (pod vodou, ozvena, atd).
A ja som zas nechapal to co si mi prave vysvetlil. OK. Tak nic. Kazdopadne ked sa do toho setupu od Creativu pozrie, nic nestrati. :wink:
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja som cital vsetko co som k tomu dostal a ani ziadne CD nebolo a nic co som nastavoval nefungovalo akurat mi praska zvuk trosku take sumenie ale to bude niecim na doske lebo po zapojeni do notebooku hrali pekne....este s tym mam problem zvukovku mam na doske
Napísať odpoveď