Half Life Orange Box

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
skorec1
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skorec1 »

tak moze mi este niekto povedat kto ma tu hru?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

To nieje hra ale balik hier. Tusim to ma Toy Machine.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

skorec1 napísal:tak moze mi este niekto povedat kto ma tu hru?
nechapem o co ti ide.. vsak ti bolo napisane ake su tam hry a ako sa to da zohnat

//
Toy M@ch!n3 napísal:ide mu o to ze to sosol a nevie rozbehat :)
ako tak kukam nikde to tu nenapisal, len stale pise ci to niekto ma a aj napriek tomu ze si napisal ze mas stale sa pyta

/// ok Gothar mi to velmi podrobne vysvetlil.. uz tomu velmi dobre rozumiem :lol:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

ide mu o to ze to sosol a nevie rozbehat :)
skorec1
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skorec1 »

bingo:) kto to spojaznil nech mi prosimnapise!:)
lekoklatik
VIP
VIP

Pre boha. Co mal kto spojaznit? Uz som fakt jelen. Ja som v tom, ze mam steam, ktory je zadara. Ale ak by som mal zaujem hrat po nete so steamom tak si musim zalozit konto, zakupit si hru ktoru si nainstalujem do PC tak ze kliknem na tlacidlo instal a proste to nainstalujem, samozrejme je potrebny internet, a potom mozem hrat po nete. Je to inak? A viem este ze bol nejaky balik steamu ktory si si normalne zakupil v obchode a tam bolo tusim heslo a vsetko, instalacky atd...

alebo sa mylim?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lekoklatik napísal:Pre boha. Co mal kto spojaznit? Uz som fakt jelen. Ja som v tom, ze mam steam, ktory je zadara. Ale ak by som mal zaujem hrat po nete so steamom tak si musim zalozit konto, zakupit si hru ktoru si nainstalujem do PC tak ze kliknem na tlacidlo instal a proste to nainstalujem, samozrejme je potrebny internet, a potom mozem hrat po nete. Je to inak? A viem este ze bol nejaky balik steamu ktory si si normalne zakupil v obchode a tam bolo tusim heslo a vsetko, instalacky atd...

alebo sa mylim?
nie nemylis sa , pred tyzdnom bol taky balik u nas v tescu boli tam vsetky CS + neaky steam heslo alebo nieco take stalo to 699sk
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Gangy napísal:Da sa niekde ten Complete Valve Pack kupit aj v krabicovej verzii?
Neda, pretoze steam to ponuka iba ako downloable verziu. Nedostanes nic, iba tahas... Je to ako dost vyhodne, ked si zoberies kolko usetris v pomere keby si si kupoval normalne tie hry samostatne.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Slayter napísal:Neda, pretoze steam to ponuka iba ako downloable verziu. Nedostanes nic, iba tahas... Je to ako dost vyhodne, ked si zoberies kolko usetris v pomere keby si si kupoval normalne tie hry samostatne.
To si to mozem ale cele stiahnut aj zadarmo a bude to aj jednoduchsie. Ked si kupim original je to preto lebo chcem aby sa mi na policke vynimala dalsia krabicka, lebo tu stiahnut nemozem. Takto to pre mna nema ziadnu cenu, kupil by som to mozno len pre kluce na multiplayerove hry, ale ani to uz dnes nieje problem. Tak mi teda povedz naco mam platit za to ze si hry stiahnem, ked v klasickom obchode dostanem placku s manualom v peknom obale a peknej krabicke. Tu dostanem hovno (a reci o podporovani vyvojarov si strcte za klobuk)...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Gangy napísal:To si to mozem ale cele stiahnut aj zadarmo a bude to aj jednoduchsie. Ked si kupim original je to preto lebo chcem aby sa mi na policke vynimala dalsia krabicka, lebo tu stiahnut nemozem. Takto to pre mna nema ziadnu cenu, kupil by som to mozno len pre kluce na multiplayerove hry, ale ani to uz dnes nieje problem. Tak mi teda povedz naco mam platit za to ze si hry stiahnem, ked v klasickom obchode dostanem placku s manualom v peknom obale a peknej krabicke. Tu dostanem hovno (a reci o podporovani vyvojarov si strcte za klobuk)...
Vsetko je to o prioritach...
A inak - pre multiplayerove hry takyto system staci, pre takuto zbierku je potom fakt vhodnejsia krabica.
btw: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51278
http://www.progamingshop.sk/halflife-2- ... -4087.html
Prílohy
box.jpg
Aealo
Addict
Addict

Gangy napísal:To si to mozem ale cele stiahnut aj zadarmo a bude to aj jednoduchsie. Ked si kupim original je to preto lebo chcem aby sa mi na policke vynimala dalsia krabicka, lebo tu stiahnut nemozem. Takto to pre mna nema ziadnu cenu, kupil by som to mozno len pre kluce na multiplayerove hry, ale ani to uz dnes nieje problem. Tak mi teda povedz naco mam platit za to ze si hry stiahnem, ked v klasickom obchode dostanem placku s manualom v peknom obale a peknej krabicke. Tu dostanem hovno (a reci o podporovani vyvojarov si strcte za klobuk)...
vacsina ludi si hru kupuje pre dobry pocit z toho ze ma original a z toho ze podporil pracu vyvojarov a nie kvoli honeniu na krabicke :roll:
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

skorec1 napísal:nie, to mi netreba so som si nasiel aj sam... len som chcel vediet kto ma tu hru, je natom nieco zle?:) varezove?:D
no pripadalo mi to tak ako keby si chcel linky,tak prepac :)

Edit:Toym@ch!n3-som zabudol ze su tam aj starsie diely half life 2... :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Toy M@ch!n3 napísal:vacsina ludi si hru kupuje pre dobry pocit z toho ze ma original a z toho ze podporil pracu vyvojarov a nie kvoli honeniu na krabicke :roll:
tak ja ked som si kupil original tak nikdy som to nerobil z pocitu ze ich chcem podporit :wink: ani preto aby som si honil na obale :aasmile20:

ale proste aby som sa nim chvalil niekde na policke polozenu a kamosom aby som sa chvalil
btw: no trackmaniu som si kupoval hlavne preto aby asom podporil vyvojarov
Gothar
Moderátor
Moderátor

Filipito napísal:ale proste aby som sa nim chvalil niekde na policke polozenu a kamosom aby som sa chvalil
Tak to je este vacsia chobotina ako keby si si to kupoval kvoli vlastnej onanii nad obalom...svoje peniaze minat na chvalenie sa a vyprovokovanie zavisti u kamaratov? :D
Ci to ti rodicia dali peniazky?
Minanie na vlastne potesenie pochopim, ale toto nie.
lekoklatik
VIP
VIP

Som sklamany. Kupojete si hry aby ste sa mali dobre. Och boze. btw Portal je tusim aj SP. Kazdopadne mam veci radsej na nejakom CD -mediu. Pre istotu. :? A preto by som rad Box zakupit hmotne.
Aealo
Addict
Addict

lekoklatik: podla mna cez steam to mas vyhodnejsie lebo sa ti nemoze pokazit originalne medium :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

lekoklatik napísal:Som sklamany. Kupojete si hry aby ste sa mali dobre. Och boze. btw Portal je tusim aj SP. Kazdopadne mam veci radsej na nejakom CD -mediu. Pre istotu. :? A preto by som rad Box zakupit hmotne.
.http://www.hojko.com/post885309.html#885309 :wink:
Toy: suhlasim
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

jeden normalne zasne nad tymi myslienkovymi pochodmi... "preco by som si to mal kupit..." Ale vsak ti to nikto nekaze.. nekupuj ale ani nehraj. Keby kazdy takto uvazoval, tak uz by si nemal ani co kupit a ani co hrat (o moznosti stiahnut si neexistujuci titul nehovoriac). Ber to tak ze kupou originalky podporis kvalitnych vyvojarov (predpokladam ze braky dobrovolne nehravas) a v sucasnosti tym aj zachranujes hranie na PC.

Osobne mam od Valve len jednu skatulku z HL2, a ozaj jediny jej ucel je len aby doplnala zbierku a prasilo sa na nu - prakticky vyznam veskery zadny. Sposob, akym je rieseny STEAM, mi pride uplne genialny - nikam nemusim pre hru chodit, nemusim cakat az bude v obchode, nemusim objednavat a cakat na nu - proste sa mi zapaci, zaplatim, stiahnem a hram. A hlavne - dostanem sa k tej hre KDEKOLVEK je slusny net (to v sucasnosti uz nie je problem).. a ziadne hladanie, skusanie cracku ci riesenie problemov s cracknutou verziou - vzdy plne aktualizovana verzia. Navyse kupou hry cez Steam, podporim vyvojarov daleko viac - odpadaju vysoke naklady na distribuciu, len skoda ze vo vela pripadoch je hra na steame rovnako draha, pripadne drahsia ako retail v obchode - toto by mohli poriesit este.

skatulkovym onanistom zdar

.. btw lekolaktik - k tej reakcii ma napada len "kradnete hry aby ste sa mali este lepsie" :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Toy M@ch!n3 napísal:vacsina ludi si hru kupuje pre dobry pocit z toho ze ma original a z toho ze podporil pracu vyvojarov a nie kvoli honeniu na krabicke :roll:
Na krabickach si mozno honis akurat tak ty, ja ked si nieco kupim tak cakam ze za tie peniaze dostanem aj nieco hmotne, ked aj dementnu krabicu s diskom ktory nikdy nepouzijem, ale mozem si ho chytit a povedat si za toto som dal svoje peniaze. Nie kvoli tomu aby som mal skvely pocit ze mam original a aj tak potom hral na non-steam serveroch. Tak sa spamataj a davaj si pozor na jazyk. Podla tvojej logiky su zberatelske edicie kopa sraciek lebo sak naco ked mi staci to stiahnut z netu.
Toy M@ch!n3 napísal:lekoklatik: podla mna cez steam to mas vyhodnejsie lebo sa ti nemoze pokazit originalne medium :)
Retardovanejsi argument som jakziv nevidel.
GothaR napísal:A inak - pre multiplayerove hry takyto system staci, pre takuto zbierku je potom fakt vhodnejsia krabica.
Presne tak, aj tak by som polovicu z tych hier z kolekcie ani nehral, ale bol by som rad ze som nejakym sposobom podporil vyvoj jej nastupcov. Ale ten pocit by mi dozicil pohlad na krabicu na policke a nie na monitore kde by som si otvoril steam.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Gangy: to je vsetko vec nazoru a mozete sa tu tak hadat aj na 10tich stranach. Toyovi staci, ze ma taku kolekciu v PC, ty to chces mat aj v peknej krabici. Krabicovu verziu preferujem aj ja, ale iba pri naozaj vynimocnych hrach (Richard Burns Rally, Half-life Generation, v plane mam Company of Heroes)
Uz sa tu tiez nemusis dohadovat, vyssie som dal 2 linky na krabicovu verziu orange boxu, nie je co riesit, aj tak sa nedohodnete.
Napísať odpoveď