F1 2009
tak a mame zase po podla mna celkom peknom a zaujimavom preteku...
sa to troska zdramatizovalo.len skoda ferrari,aj ked dnes nabrali aspon body...
moje postrehy:
1.perfektna jazda kimi.dnes si zasluzil vyhrat,ked aj tie kvalifikacie zajazdil
2.klobuk dole pred montoyom.z posledneho na piate
3.pekny dizajn stajne red bull.tie klony v boxoch boli fajnove.a pred pretekmi bol u nich aj lucas...pre tych co nevedia-StarWars III- Revenge of the Sith
4.to co spravil trulli, to bola dobra haluz, len skoda ze si potom neudrzal tu poziciu
5.konecne sa chytili aj williamsy...
ale VC EU aj tak uz (konecne) vyhra SCHUMI....
sa to troska zdramatizovalo.len skoda ferrari,aj ked dnes nabrali aspon body...
moje postrehy:
1.perfektna jazda kimi.dnes si zasluzil vyhrat,ked aj tie kvalifikacie zajazdil
2.klobuk dole pred montoyom.z posledneho na piate
3.pekny dizajn stajne red bull.tie klony v boxoch boli fajnove.a pred pretekmi bol u nich aj lucas...pre tych co nevedia-StarWars III- Revenge of the Sith
4.to co spravil trulli, to bola dobra haluz, len skoda ze si potom neudrzal tu poziciu
5.konecne sa chytili aj williamsy...
ale VC EU aj tak uz (konecne) vyhra SCHUMI....
Ja by som skor doprial Alonsovi, ten sa teraz dobre rozbehol.q-parser napísal:Hoci viac-menej prajem Ferrari, musim povedat, ze tuto sezonu sa asi horko tazko dostanu do prvej trojky v hodnoteni konstrukterov. Skratka maju blby monopost a co je horsie, blbe pneumatiky. Mohol by teda vyhrat Raikkonen, ten mi je sympaticky.
BTW. Ako to dnes dopadlo? Myslim ci to bolo zaujimave alebo zas nudne. Venoval som sa neprijemnejsim vecam
-
michaelkiller
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
tak ty si fakt blby ako...sa trocha uvedom.jak mozes take neco napisat...sa pozri co vsecko dokazal...kimi je oproti nemu sracka,dnes si dobre "zalietal"-hlavne mimo trate...t0m4s3 napísal:uzasne vtipne - Kimi dava ostatnym na frak - Alonso sa vozi a vyhra a Schumacher nech uz ide do dochodku, aj jednou rukou by som odjazdil lepsie ako on!