Half Life Orange Box

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja sa nepotrebujem hadat, ja len obranujem svoj nazor kedze som tu bol kvoli nemu nazvany krabicovym onanistom, zatial co ja som tu nikoho so slovami netovy fetisista ci steam-retard nikoho nenapadal...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mno ja hlavne preto lebo internet u nas je fakt veru vec pokneho pocasia. Ak je skaredo, tak internet nehrozi. Ale kazopadne, ked to mam v PC tak nerad cak na stahovanie., Instalacia je rychlejsia. Ale ked hovorite ze ked mam konto zakupene a nejake subory zalohovane tak to ide. Tak mi viac neje treba. Rad podporim. Ved vyvojar Crysisu sa terazt boji ze nema dukaty na novu vec kvoli piratstvu. Inak Toy hovoril ze hra v PC je vyhodna tak neviem co Gangy retardujes. Nazozi mas fajn ale niekedy ti fakt je*e. Mam vypitew tak sorry za vyrai.
Gangy
Darca
Darca

lekoklatik napísal:Mno ja hlavne preto lebo internet u nas je fakt veru vec pokneho pocasia. Ak je skaredo, tak internet nehrozi. Ale kazopadne, ked to mam v PC tak nerad cak na stahovanie., Instalacia je rychlejsia. Ale ked hovorite ze ked mam konto zakupene a nejake subory zalohovane tak to ide. Tak mi viac neje treba. Rad podporim. Ved vyvojar Crysisu sa terazt boji ze nema dukaty na novu vec kvoli piratstvu. Inak Toy hovoril ze hra v PC je vyhodna tak neviem co Gangy retardujes. Nazozi mas fajn ale niekedy ti fakt je*e. Mam vypitew tak sorry za vyrai.
Si mal asi vypyte aj v inkubatore, rovnaka nehoda aka postihla obelixa? Chod sa vyspat a potom sem pis komu kedy je*e.

Do tejto temy som prisiel vyjadrit svoj nazor a nie rozputat flame war s naje***, za co som si vysluzil len osocovanie. Pekne sa pozri ci som vo svojich prvych prispevkoch niekomu ja za jeho nazor nadaval. Fakt nechapem ako dokazes z huby vypustit ze ja som tu ten komu je*e.
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

no ja osobne si hry kupujem aj stahujem a ked kupujem chcem to aj s krabickou a so vsetkym co k tomu je, ako povedal gangy chcem vidiet za co som dal prachy a nie len v steamku kukat ake hry mam k dispozicii pripadne cumet na disku priecinok s 0 a 1 nic viac
a u mna nehrozi polamanie cd/dvd, ja ked si kupim daku hru ktoru planujem hrat tak si spravim zalohu a je to a este k tej obycajnej zalohe sa spravam ako k originali

ale zas niektory hry sa viac oplati kupit cez to steamko (proti steamku nic nemam) ale pre mna ako zberatela dobrych a mne srdcu najblizsich hier je krabicka dolezita
lekoklatik
VIP
VIP

Kazdy ma rad nieco ine. Nejde o polamanie ale medium sa ti predsa opotrebuva.

Gangy: Prepac vcera som mal bojovu naladu. Avsak niekedy si si az priliz isty svojimy nazormi a tak na druhych nepozeras. Nepresvecis ma o opaku. Nic proti tebe nemam. Len som vyjadril svoj nazor. A za mojho stavu (dnes rano) som ti pisal k veci co si pisal Toy-ovi.
Gangy napísal:Tak sa spamataj a davaj si pozor na jazyk. Podla tvojej logiky su zberatelske edicie kopa sraciek lebo sak naco ked mi staci to stiahnut z netu.

Toy M@ch!n3 napísal:
lekoklatik: podla mna cez steam to mas vyhodnejsie lebo sa ti nemoze pokazit originalne medium
Retardovanejsi argument som jakziv nevidel.
Argument je viac nez normalny. :wink:
Gangy
Darca
Darca

Nie nieje kedze tu logicky plati jednoduche pravidlo:

1.) Z krabicovej verzie si mozes spravit image do kompu a tak ho mat zalohovany aj tam. Takze mas aj orignalku v krabici ktoru ti staci pouziat raz v zivote a aj image v kompe z ktoreho to mozes kedykolvek nainstalovat, ci si z neho spravit aj zalozny disk.

2.) Zo steamovej verzie si nikdy krabicovu nespravis, mozes si sice nejakym posahanym sposobom spravit setup a napalit ho na cd ale nikdy to nebude mat uroven zakupeneho disku.

Z toho mi vyplyva ze sa mi viac oplati krabica lebo z tej si mozem urobit v podstate "steam" verziu (rozumej hru mam v kompe a mozem si ju instalovat a odinstalovat kedy chcem) ale zo steam verzie nikdy krabicovu nevycarujem.
lekoklatik
VIP
VIP

Gangy napísal:Nie nieje kedze tu logicky plati jednoduche pravidlo:

1.) Z krabicovej verzie si mozes spravit image do kompu a tak ho mat zalohovany aj tam. Takze mas aj orignalku v krabici ktoru ti staci pouziat raz v zivote a aj image v kompe z ktoreho to mozes kedykolvek nainstalovat, ci si z neho spravit aj zalozny disk.

2.) Zo steamovej verzie si nikdy krabicovu nespravis, mozes si sice nejakym posahanym sposobom spravit setup a napalit ho na cd ale nikdy to nebude mat uroven zakupeneho disku.

Z toho mi vyplyva ze sa mi viac oplati krabica lebo z tej si mozem urobit v podstate "steam" verziu (rozumej hru mam v kompe a mozem si ju instalovat a odinstalovat kedy chcem) ale zo steam verzie nikdy krabicovu nevycarujem.
Si presne taky aky som ti napisal v mojom prispevku. NETOLERANTNY!!! Toto je vyhodne pre teba. Pre napr. Toy-a je to vyhodnejsie stiahnut. Si netolerantny. Vobec nehladis na druhych. Nevies byt objektivny a vobec nevies prijat kritiku. Cudujem sa. Mas roky nato, aby si sa s takou banalitou ako je Tolerancia vysporiadal. Som z teba sklamany i ked je ti to jedno. Aj tak som :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Gangy: zacinam mat pocit, ze jediny posahany si tu ty. Cez steam sa to da zalohovat niekolkymi kliknutiami, kde iba vyberies hru, mcestu na ulozenie a medium, potom sa ti pekne spravi image a mas pokoj. Nie je to krabica, ale je to originalka za omnoho nizsiu cenu bez toho, aby si zbytocne platil distributorovi, ak chces este aj krabicku, tak nie je problem zohnat si a vytlacit obal.
Gangy
Darca
Darca

lekoklatik napísal:Si presne taky aky som ti napisal v mojom prispevku. NETOLERANTNY!!! Toto je vyhodne pre teba. Pre napr. Toy-a je to vyhodnejsie stiahnut. Si netolerantny. Vobec nehladis na druhych. Nevies byt objektivny a vobec nevies prijat kritiku. Cudujem sa. Mas roky nato, aby si sa s takou banalitou ako je Tolerancia vysporiadal. Som z teba sklamany i ked je ti to jedno. Aj tak som :(
Ty si si stale evidentne neuvedomil, ze v tejto teme sa moj nazor stal tercom utoku a jedine o co sa teraz snazim je vyvratit prispevky ako
KoCi napísal:skatulkovym onanistom zdar
ci
Toy M@ch!n3 napísal:....kvoli honeniu na krabicke :roll:
Ja som tu niekomu pisal ze taha hry cez steam kvoli tomu aby si mohol honit na rychlosti pripojenia? Nie. Zatial co ja ked poviem ze za peniaze chcem dostat krabicu ktoru si mozem osahat, okamzite si tu na krabickach honim a som skatulkovy onanista.

Nedochadza?

Este mas tu drzost napisat ze JA som tu ten netolerantny. Pride mi to ako keby ste ani necitali ine prispevky nez moze. Napisal som prvy, v ktorom som nikoho neosocoval ani nezhadzoval jeho nazor, na oplatku som ale presne to za ten prispevok dostal. A nakonies som je***, posahany a netolerantny ja. Skvele.

Ze je Toyo trocha dementny mi bolo jasne uz z cias ked bol na lamkach modom, Koci to ani poriadne neviem kto to je takze ma jeho utoky netrapia, lekolaktik ty si bol ozraty a mas v sebe dost ucty povedat prepac, ale ked sem pride este aj Gothar a napise mi ze som posahany, tak uz fakt neviem co si mam o tejto diskusii mysliet.

Clovek pride napise normalnym sposobom svoj nazor k problematike a dostane zan vynadane. Branit sa ale nema pravo, inak je pre vsetkych ko*ot. Nechapem a ostavam v nemom uzase.
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

lekoklatik a gothar: mate nejake originalne hry doma? myslim normalne v krabicke a najlepsie v dakej zberatelskej edicii? predpokladam ze asi nie, napr taky medieval v zberatelskej edicii, to je supa, cez steamko si o tom mozte snivat, hru si mozte stiahnuk kolko chcete ale tie veci okolo toho nebudete mat v zivote

Kód: Vybrať všetko

Gangy: zacinam mat pocit, ze jediny posahany si tu ty. Cez steam sa to da zalohovat niekolkymi kliknutiami, kde iba vyberies hru, mcestu na ulozenie a medium, potom sa ti pekne spravi image a mas pokoj. Nie je to krabica, ale je to originalka za omnoho nizsiu cenu bez toho, aby si zbytocne platil distributorovi, ak chces este aj krabicku, tak nie je problem zohnat si a vytlacit obal.
ano mas pravdu ale aj ked si spravis zalohu a vytlacis obal nikdy to nebude original medium a original obal aj ked mozno bude na nerozoznanie od praveho ale ORIGINAL to nebude :roll:

inac by ste mozno aj inak hovorili ale aj vy aj gangy mate pravdu (kazdy svoju) a podla mna (PODLA MNA) si kazdy vravi len to svoje (nebite ma) :)

ja to mozno zhrniem za vas, lekoklatik a gothar vy si stahujte (samozrejme legalne) a my si budeme kupovat krabicove verzie a rozidme sa v pokoji :) a tato tema ak sa nemylim je o orange boxe :lol: :roll:

EDIT/// no vidite ze to ide aj bez hadok :) a ja len dodam ze mam cca 35 krabic :oops: :roll:
a jj orange box sa oplati
Gothar
Moderátor
Moderátor

Mam Richard Burns Rally a Half-Life Generation (to je nieco ako Orange box akurat pre HL1) a je to mozno trochu lepsi pocit, ale nic viac mi to nedava. Manual som si prebehol iba raz a krabicka stoji na skrini.
Original je uzitocny iba ak nemu mas naozaj nieco uzitocne naviac (napriklad Test Drive unlimited obsahoval kompletnu mapu ostrova v papierovej podobe).
lekoklatik
VIP
VIP

Ja mam Mafiu, World war black gold, Soldier of furtune 2: Double Helix. Pekne v skatulkach. A tak. Serte nato. Ten box sa oplati kupit aj v takej aj v takej forme. :roll:
Cypo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

--ORANGE BOX---VALVE

Príspevok od používateľa Cypo »

Prosim Vas, kupil som si orange box normalne v obxode, skatula obsahuje 2DVD, no nemozem nainstalovat hry, nejdu proste mi nainstaluje steam a tam ako keby mi zacne stahovat tie hry, neda sa to normalne nainstalovat, ci to musi fakt stiahnut?
dik za odpoved
Gothar
Moderátor
Moderátor

A netaha si to iba updaty? Skus skontrolovat, ake mnozstvo dat to stahuje.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Dá sa spravit z CUT verzia unCUT ?
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Ja su kupujem každú hru, ktorú som prešiel dokonca a bavila ma, berem to ako povinnosť, avšak pekná krabička + nejaký ten bonus vždy poteší,ked som zbadal Orange box v tescu za 9,99€ neváhal som ani sekundu
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Tiez som zastancom diskovych vydani. Vlastnenie cez niaky ucet nemam rad. Inak napadlo niekoho ,ze STEAM tu nemusi byt vecne ? Co ak za par rokov padne a zakupene hry budu ...... ? Vlastne aj krabicove verzie HL 2 kedze Valve vymyslelo tak debilny system ,ze este aj tam sa musi overovat cez internet.
Gothar
Moderátor
Moderátor

cubix, to mas pravdu, ale podla mna je samotny steam postaveny tak, ze je mala pravdepodobnost, ze skrachuje a uplne skonci. Relativne nedavno zacali cez Steam distribuovat hry aj ine firmy ako Valve a to prevadzkovatelom Steamu urcite prinasa nejake vynosy. Navyse ludia su coraz lenivejsi a internet rychlejsi, tak preco cakat na kuriera, ked mozem mat hru stiahnutu hodinu po zaplateni?
PS: aj hry zo steamu si mozes zalohovat na DVD, potom uz nie je problem stiahnut originalny obal, vytlacit ho a spravit si doma originalku :)
lekoklatik
VIP
VIP

Gothar to už nie je ono. Aj s podtlačou na CD. Prosto z rúk makačov v továrni je to to pravé orechové :D

//kks ani neviem že som sem niekedy písal :shock:
a takto som do Gangyho? :|
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Mne system nakupovania hier cez steam plne vyhovoval, pokial to neposrali s cenami. Odvtedy uz nakupujem len vo vyhodnych vikendovych akciach, aj to su rozne nezavislacke hry v poslednom case.

Ale tiez som cez steam nenakupoval vsetko. Cez STEAM som nakupoval primarne iba tie hry, ktore nie je mozne hrat inak, ako so spustenym steamom. Tie, ktore STEAM nevyzaduju, tie mam krabice.

Dokonca aj v pripade hier, ktore mam v krabici (ale hodil som ich do steamu), radsej stiahnem cez steam, ako by som mal instalovat z CD (HL2, Prey)

Celkovo mi je jedno kto aky sposob preferuje, tesi ma fakt, ako sa kupovanie hier stava pomaly normalnou vecou (pred dvoma-troma rokmi na mna pozerali ludia ze ci mi nedrbe ked to kupujem). A STEAM ma na tom urcite nemaly podiel ;)
Napísať odpoveď