Coldplay
-
in your world
Light Star
jasneee coldplay je fasa..
Oblubene skladby:
A Rush of Blood to the Head
A Message
Til Kingdom Come
Amsterdam
Politik
Z albumu Parachutes jaksi nemam nic vychytene. Ale z toho co som pocul Violet Hill - viem ze sa mam na co tesit.
Btw ti co ste videli ich koncert (Glastonbury 2005), tak ich finale v podani instrumentalnej verzie Can't get you out of my head (od Kylie Minogue) - tak treba uznat ze to bol riadny narez..
Oblubene skladby:
A Rush of Blood to the Head
A Message
Til Kingdom Come
Amsterdam
Politik
Z albumu Parachutes jaksi nemam nic vychytene. Ale z toho co som pocul Violet Hill - viem ze sa mam na co tesit.
Btw ti co ste videli ich koncert (Glastonbury 2005), tak ich finale v podani instrumentalnej verzie Can't get you out of my head (od Kylie Minogue) - tak treba uznat ze to bol riadny narez..
inak uz davnejsie som narazil na kapelu mute math. myslim si ze su rovnako dobri ked nie LEPSI ako coldplay...
/ youtube.com / myspace.com /
//autoeditácia príspevku ( 14 Jun 2008, 7:56 )
tak a uz je vonku novy album s nazvom: Viva La Vida or Death And All His Friends
/ youtube.com / myspace.com /
//autoeditácia príspevku ( 14 Jun 2008, 7:56 )
tak a uz je vonku novy album s nazvom: Viva La Vida or Death And All His Friends
ak dobre pocitam je ich tam 13 lebo napr. Yes nieje jeden song ked lepsie pocuvas su to vlastne dva
1.42
2.Lovers in Japan/Regin of love
3.Life in technicolor
4.Yes/Chinese sleep chant
5.Violet hill
6.Cemeteries of London
7.Lost!
8.death and all his friends/Song for the escapist
9.Viva la vida
10.strawberry swing
a este b-side A spell a rebell yell
1.42
2.Lovers in Japan/Regin of love
3.Life in technicolor
4.Yes/Chinese sleep chant
5.Violet hill
6.Cemeteries of London
7.Lost!
8.death and all his friends/Song for the escapist
9.Viva la vida
10.strawberry swing
a este b-side A spell a rebell yell
Kedze prakticky vsetku hudbu od coldplay doslova zerem, tak som do "Viva la Vida" isiel s presvedcenim ze to musi byt dobre a tak siahol rovno po flac...
.. uz od prvej skladby som ostal v tranze - perfect. Zatial si neviem vytipovat ktore skladby su pre mna tip top, ale zatial najviac u mna vyraznejsie zabodovali piesne:
Cemeteries of London
Lost (rovnako aj klavirova verzia)
Yes
Death and all his Friends
.. avsak vsetky maju nieco do seba - pri prvom pocuti sa sice nasli skladby ktore "nudili" ale teraz si viem vychutnat komplet album bez nutkania preskakovat na dalsi track (a takych albumov nebyva vela).
U mna spokojnost.
.. uz od prvej skladby som ostal v tranze - perfect. Zatial si neviem vytipovat ktore skladby su pre mna tip top, ale zatial najviac u mna vyraznejsie zabodovali piesne:
Cemeteries of London
Lost (rovnako aj klavirova verzia)
Yes
Death and all his Friends
.. avsak vsetky maju nieco do seba - pri prvom pocuti sa sice nasli skladby ktore "nudili" ale teraz si viem vychutnat komplet album bez nutkania preskakovat na dalsi track (a takych albumov nebyva vela).
U mna spokojnost.
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nedal by sem niekto anketu či sa vám viac páči Lovers in Japan alebo Reign of Love? Pozerala som si na Lastfm diskusiu a ako by klasik povedal - "názory sa rôznia"
(Ak nie anketu tak sa aspoň vyjadrite ktoré sa vám páči viac, alebo či je to OK tak ako je)
Mne osobne sa ohromne páči Reign of Love a musím sa priznať že som si ten song rozdelila, lebo Lovers In Japan nemusím... Je to síce také krvavenie umeleckého zámeru ... a hanbím sa za to, ale ...

Mne osobne sa ohromne páči Reign of Love a musím sa priznať že som si ten song rozdelila, lebo Lovers In Japan nemusím... Je to síce také krvavenie umeleckého zámeru ... a hanbím sa za to, ale ...
Lovers in Japan mi pripada prilis tuctove, toto je asi jedina cast z albumu ktora ma fakt neuputala.
Reign of Love - svojou pohodovou melodiou na mna posobi podobne ako Til Kingdom Comes z predosleho albumu - mimoriadne oddychove a urcite mam radsej tuto cast
(len skoda ze to nedali v poradi Reign of love/Lovers in Japan)
Reign of Love - svojou pohodovou melodiou na mna posobi podobne ako Til Kingdom Comes z predosleho albumu - mimoriadne oddychove a urcite mam radsej tuto cast