nazdar.chcem si kupit mp4 do 3000.moje poziadavky su kvalitny zvuk (s manualnym ekvalizerom),reprak,kompatibilita aj s win98,2-4gb,kvalita,spolahlivost firmware,min 2" displej.
zvazujem ze kupim emgeton x5 cult 4gb.vie niekto poradit lepsie?
mp4 do 3000
iAudio U5 http://www.hej.sk/audio-video/obchod/41 ... o-u5-4-gb/ pridaj par korun a mas zvukovo naozaj vynikajuci(v tejto ktaegorii asi najlepsii) prehravac a ma aj skoro taky velky displej ako min chces...ak by si chcel aj podporu FLACu pozri si aj po iAudio F2 i ked je drahsi a ma mensi display
Creative Zen-ten je tiez dost dobry a ma aj dobry display
Creative Zen-ten je tiez dost dobry a ma aj dobry display
creative
nad tym creativom som rozmyslal ale tak pocul som zevraj ma nejaky blby software ktory nejde na win98.mam blby komp to ma sere.preto potrebujem nieco pre neho.asi myslim ze pri tom emgetone X5 ostanem.je inac emgeton vseobecne dobra znacka??
Re: creative
mne sa emgeton nepaci a maju krepy servis, ktory nanestastie poskytuju aj iAudiu, ale iAudio vyraba o triedu lepsie prehravace ci po stranke zvuku alebo celkoveho spracovaniamc.hrasko napísal:nad tym creativom som rozmyslal ale tak pocul som zevraj ma nejaky blby software ktory nejde na win98.mam blby komp to ma sere.preto potrebujem nieco pre neho.asi myslim ze pri tom emgetone X5 ostanem.je inac emgeton vseobecne dobra znacka??