Minuly tyzden som potreboval kupit zapalovac alebo zapalky. Tak som teda isiel do miestnej krcmy, s tym ze to kupim tam... No cakalo ma nemile prekvapenie. Ked som sa spytal casnicky ci maju zapalovac, tak mi povedala "Mame, ale nemas 18"
Nepreda zapalky / zapalovac ...
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nepreda zapalky / zapalovac ...
Zdravim...mam mensi "problem"
Minuly tyzden som potreboval kupit zapalovac alebo zapalky. Tak som teda isiel do miestnej krcmy, s tym ze to kupim tam... No cakalo ma nemile prekvapenie. Ked som sa spytal casnicky ci maju zapalovac, tak mi povedala "Mame, ale nemas 18"
Ohen som tam proste nedostal
chcel by som len vediet ci je na to nejaky zakon, imho urcite nie, ale tak na Slovansku je vsetko mozne
btw, mam 16, a ohen som nepotreboval na fajcenie ani nic podobne...(to len aby mi niekto mudry nenapisal ze mam prestat fajcit
)
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No dobrre zapalovac... aj tak sa vsade predavaju bez poistky... ale co zapalky? akoze nepoviem keby som mal 10 rokov...ale uz neisom male decko a zapalit dokazem co potrebujem. Dobre by bolo keby sa tu nasiel nejaky macher ktory by sem hodil link na znenie zakona o tabakovych vyrobkoch ze sa nesmu predavat pod 18 atd. a pojdem do tej krcmy a pekne vytlacim ten zakon ze nech mi najde kde je napisane ze zapalky nemoze predat 
ta zenska je proste hlupa a ty tiez ze si sa nechal odbit. NEEXiSTUJE JEDNiNY DOVOD PRECO BY Ti HO NEMALA PREDAT. ako uz bolo napisane - tym ze ti ho nepreda ta vlastne diskriminuje, pretoze nie je ziadny zakon, ktory by upravoval predaj zapalovacov. teda jej vlastne nemas ani co ukazat. fakt ... nenechaj sa tak lahko poslat prec. alebo povedz jej ze teraz budes musiet byt hladny lebo si nemas cim zapalit sporak