UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Ak nas sem doniesli mimozemstania kto doniesol mimozemstanov na ich planetu? :roll:
igor
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igor »

Ja si myslím ze Boh existuje a existencia Ježisa je uz aj vedecky dokázaná.A na vznik cloveka existuje jedna teoria ktoru sme sa ucili aj v skole ze vznik HOMO HABILIS sa chápe ako akt stvorenia.Inac urcite ze bol raj aj iné veci su len vymyslené.Ved filozofi v Renesancnej filozofii sa snazli nájst nezrovnalosti medzi povodnými a neskorsími prekladmi Biblie.a nasli dost nezrovnalostí.Ved cirkev si vyberala od nepamati len to co jej vyhovovalo. A este len pre zaujimavost pre krestanov je "Boh" JEZIS KRISTUS.aspon tak mi to povedal farár.
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitek »

KUA TUTU TEMU SOM NEZALOZIL ABY SA ROZPRAVALO O BOHOVY ANI O NABOZENSTVE TAK SA PLS VRATME K UFO JO. AK TAK VELMI CHECETE TAK UROBTE TEMU O BOHOVI. :x
igor
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igor »

Sorry ja som len chcel nadviazat na predchádzajúce prispevky.
ps:verim ze existuje aj ina civilizácia okrem tej nasej.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Dobre Ježiš možno bol, ale čo má spoločné s UFO ? Ježiš proste bol ako sa vraví dobrosrdečný a spravodlivý a chlebodarca, ale taký istý boli aj iní Dalajlama a spol. Nieje ničím výnimočný, že by som sa mal k nemu modliť.

Silne pochybujem, že mária bola počatá od boha. NEdáva to logiku.

Debatu o bohu a spol presunte sem

Kód: Vybrať všetko

http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=87249#87249
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Pokial je to vramci tohto fora, nemusis to davat do kodu. Nik ta neubije :wink:
Dalajlama este aj je. Sice uz je 13, ale stale je to on co bol aj pred tym, no snazi sa prisposobit terajsemu svetu
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

som premýšlal nad tým, že sa používa obraz pre boha trojuholník z okom. Ved to mohla byť krezba ufo a to oko v strede je v podstate miesto pre lúč, transport... viacúčelový mechanizmus.

Ved je kopec úf čo sa na to podobajú. A svetlo čo vyžaruje, to je asi ako svetlo čo vyžarujú ufá :aasmile16:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:som premýšlal nad tým, že sa používa obraz pre boha trojuholník z okom. Ved to mohla byť krezba ufo a to oko v strede je v podstate miesto pre lúč, transport... viacúčelový mechanizmus.

Ved je kopec úf čo sa na to podobajú. A svetlo čo vyžaruje, to je asi ako svetlo čo vyžarujú ufá :aasmile16:
nedokazem si to teraz v rychlosti predstavit, daj obrazok :wink:
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

V Biblii sa pise nieco take ze Boh stvoril cloveka na svoj obraz a ze by mal vladnut vsetkemu .To znamena ze by uz vlastne vyssia inteligencia nemala byt.Jedine zeby niekde nastala cyba (nikno hackol sysem) a su niekde tam a vedia o nas ale my o nich ne . :roll: :P
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Linkman napísal:a co ma tato rozprávka o bohu a ježišovi spoločné s UFO ? :? :?:
Už som dosť dospelý na to aby som pochopil že boj, ani ježiš, či apoštoli či ktoviekto život na zemi nezaložil. TVRDÍŠ NIEČO ČO NIKTO NIKDY NEDOKÁZAL. Kdež to, že človek sa vyvinul z opice je aspon vedecky potvrdené (i ked uznavam ze i veda sa moze mylit, to ale neznamena ze sme vznikli pretože si to jedného dňa (vlastne bola vtedy noc ked "povedal" Boh ze bud svetlo) zmysel ze vytvori cloveka....
tento prispevok som si pred tym nevsimol. takze ti to vysvetlim. biblia nie je encyklopedia. je to to literarne dielo v ktorom je mnozstvo symbolov. ty musis bibliu citat tak ako keby si zil pred 2000 rokmi. nemozes ju citat ako clovek ktory zije v 21 storoci.
takze to stvorenie sveta je tiez len symbol....
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Avalong napísal:V Biblii sa pise nieco take ze Boh stvoril cloveka na svoj obraz a ze by mal vladnut vsetkemu .To znamena ze by uz vlastne vyssia inteligencia nemala byt.Jedine zeby niekde nastala cyba (nikno hackol sysem) a su niekde tam a vedia o nas ale my o nich ne . :roll: :P
co sa pise v biblii je zavadzajuce. ako tu bolo pisane, cirkev ovplyvnovala vsetko tak isto aj bibliu, pretoze nechceli vyvolat rozruch. (asi) nie je tu daky ateista? Chcel by som vediet co sa pise v korane
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

drakeman napísal: co sa pise v biblii je zavadzajuce. ako tu bolo pisane, cirkev ovplyvnovala vsetko tak isto aj bibliu, pretoze nechceli vyvolat rozruch. (asi) nie je tu daky ateista? Chcel by som vediet co sa pise v korane
Myslim ze ateista ti toho o korane vela nepovie :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

drakeman napísal:je tu daky ateista?
Ja. Ale Vianoce uznavam :)
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

Mal uz niekdo nejaky zazitok s ufom? alebo si to aspon mysli.
asi nikdo ale za zmienku nic nedam!!!
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Ali N napísal: Myslim ze ateista ti toho o korane vela nepovie :)
asi som sa sekol vsak? :oops: tak kto mi o nnom povie?
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

whitek napísal:Mal uz niekdo nejaky zazitok s ufom? alebo si to aspon mysli.
asi nikdo ale za zmienku nic nedam!!!
Ja osobne nie, ale spoluziak mi daco take motal.
Asi 4 mesiace s5 siel vecer s kamosom domov stale mal pocit ze ich nieco sleduje, no neotacal sa. Ked bol dole pod kopcom sa otocil a nad kopcom videl asi 5 malych svetelnych ziar, ktore stali na mieste. Nebral to moc vazne ale ked boli uz dalej, sa znovu otocil a uz tam bolo aj jedno velke svetlo a vsetky naraz hasli...
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

mne sa este nestalo nic ale poviem pravdu chcel by som zazit stretnutie s inou civilizaciou ale nie take ako vo filmoch ze ta testuju a ine veci.... :)
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

whitek napísal:mne sa este nestalo nic ale poviem pravdu chcel by som zazit stretnutie s inou civilizaciou ale nie take ako vo filmoch ze ta testuju a ine veci.... :)
Neboj, nie vsetky civilizacie su take, co unasaju a testuju ludi. Podla toho, co som cital (ved ako inak), taketo veci robia len ti mali sedi s velkymi ocami. Aj to len tusim problem, ze maju problem so sposobom stravovania, ci co. Ostatni humanoidi nasho vzrastu alebo vyssie su vraj v pohode a celkovo na nas dozeraju.
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

q-parser napísal: Neboj, nie vsetky civilizacie su take, co unasaju a testuju ludi. Podla toho, co som cital (ved ako inak), taketo veci robia len ti mali sedi s velkymi ocami. Aj to len tusim problem, ze maju problem so sposobom stravovania, ci co. Ostatni humanoidi nasho vzrastu alebo vyssie su vraj v pohode a celkovo na nas dozeraju.
hmmmmmmmm to si robis srandu ci co? :roll:
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

I'm afraid not! Vsetky tie unosy ludi a ich spomienky na kadejake testy a potom tie zabite kravy bez kvapky krvy. Zevraj to ma vsetko nejaku suvislost. Mne samemu to pripada byt troska dost pritiahnute za vlasy, ale vies, co sa vsetko da napisat.
Napísať odpoveď