Pomaly install
-
x0_0x
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Pomaly install
Takze chcem linux na komp s procesorom AMD 1,6 ghz a s ramkou 256 (used 192 neviem preco).Stiahol som kubuntu, bootol ale vsetko islo hrozne pomaly klikol som na next a nasledovalo 45 minut cakania tak som to vzdal stiahol xubuntu a TO ISTE! Xubuntu by preca malo bezat aj na pomalych kompoch.Tak cim to je?
Re: Pomaly install
Pravdepodobne máš integrovanú grafiku, ktorá si z ramky berie 64MB..x0_0x napísal:ramkou 256 (used 192 neviem preco).
-
x0_0x
Light Star
No ale linuxovy problem to neriesi:)
neinstaluj to cez graficke prostredie. nainstaluj to v textovom rezime... tam to pojde urcite rychlejsiex0_0x napísal:No ale linuxovy problem to neriesi:)
-
x0_0x
Light Star
NemslimKeby sa graficke prostredie nezapinalo vobec tak mozno hej ale ono to dlho trva kym sa rozbehne to live cd potom nez by otvoril konzolu.....usefull napísal:neinstaluj to cez graficke prostredie. nainstaluj to v textovom rezime... tam to pojde urcite rychlejsie
Islo by to ctr+alt+f1 ked este som len nas spustacej stranke?
ked stlacis F4 alebo F6 tak ti neda moznost instalovat v textovom mode ? a neboj ak to instalujes s cd xubuntu tak tam budes mat ten Xfce ak to instalujes aj cez textovy mod
screen
screen
Kód: Vybrať všetko
http://blogs.zdnet.com/hardware/images/ubuntu_8_04_03_sm.jpgstavim sa ze si to ani neskusal. inak by si urcite nepovedal, ze nevies ako to spravit v textovom.
v textovom rezime je to uplne primitivne jednoduche a mne sa to paci viac ako v grafickom. textovy rezim neznamena, ze musis pisat nejaky text, aby sa to instalovalo a ono ti to bude hadzat tucty riadkov. budes mat velmi slaby graficky rezim. tak by som to nazval. pohyb v tabulkach a dialogoch (ano dialogoch, netreba nic robit rucne) sa riesie pomocou sipiek, enteru, a tabulatora. nic viac.nainstalovat v textovom rezime to zvladne aj lepsie cvicena opica. staci skusit. ovsem ak sa vyskytnu nejake chyby pri isntalacii, tak to uz bude o inom. ale netreba predbiehat. da sa nainstalit aj novy system na 10 rocny notas. takze ked sa chce, vsetko sa da
v textovom rezime je to uplne primitivne jednoduche a mne sa to paci viac ako v grafickom. textovy rezim neznamena, ze musis pisat nejaky text, aby sa to instalovalo a ono ti to bude hadzat tucty riadkov. budes mat velmi slaby graficky rezim. tak by som to nazval. pohyb v tabulkach a dialogoch (ano dialogoch, netreba nic robit rucne) sa riesie pomocou sipiek, enteru, a tabulatora. nic viac.nainstalovat v textovom rezime to zvladne aj lepsie cvicena opica. staci skusit. ovsem ak sa vyskytnu nejake chyby pri isntalacii, tak to uz bude o inom. ale netreba predbiehat. da sa nainstalit aj novy system na 10 rocny notas. takze ked sa chce, vsetko sa da
-
x0_0x
Light Star
Jo tak dik skusim:)turtlak69 napísal:stavim sa ze si to ani neskusal. inak by si urcite nepovedal, ze nevies ako to spravit v textovom.
Ale neviem teraz ktore s tych alteranate cd stiahnut
http://se.archive.ubuntu.com/mirror/cdi ... 4/release/
-
x0_0x
Light Star
Nie nezrusil.Nechal som to tak a odisiel ku telke a ked som prisiel asi o 15 min. tak cervena obrazovka a uz si nepametam presne to co zam bolo ale tusim tam nebolo nic blizsie ale len ze nastala chyba.konyk87 napísal:1. nespecifikoval si chybu, o ktoru sa jedna
2. urcite si to nezrusil ty? lebo v 6% sa to v tej casti zvykne vzdy zastavit a trva aj 15 minut kym sa to pohne dalej...