PShop nejak haluzi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PShop nejak haluzi

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Ahojte,

v poslednom case mi nejak zhaluzil Photoshop. Prejavuje sa to asi tak ze nechce otvorit ziadny subor. Napr. daj file -> open vyberem obrazok a ono nic nespravi...tak isto ked daj new zadam rozmery atd. a zasa spravi to iste co aj ked otvorim subor...skusal som aj "reinstallnut" ps a to asi takym sposobom ze som len otvoril instalacku a dal som repair.po dokonceny znovu to iste.

Stretol sa s takym niecim niekto :?: :?:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

to robieva aj mne niekedy CS2. Napr. že keď dám "File" tak sa nič nedeje. Ale mal som pocit že to spôsobovala Miranda, lebo keď som mal ešte svoj starý pack, tak robila že Excel sa ani nepustil, a PS "haluzil". Potom som spravil kompletne nový pack a problémy prestali. Ale pokial nemáš mirandu, tak neviem čo to môže robiť..
semafor
Novice
Novice

Príspevok od používateľa semafor »

tot je smutne - a navyse bude treba odinstalnut komplet fotošopu - vycistit registre a znovu nahodit...ine nepomaha..mam to uz za sebou...hlavu hore a hor sa do prace....:-)...nikdy sa mi ti totiz nepodarilo urobit opravu z instalky...
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

pfu, mirandu nemam mam iba qip a original icq a ani excel nemam pretoze nemam vobec nainstalovany office balik.ok tak sa idem pustit to reinstallacie, drzte mi palce :roll:

//jj aj ja mam CS2

//odinstaloval som, vymazal cely register "adobe" v hkey_local_machine, vymazakl zlozku adobe v program files, nainstaloval spet a robi to iste :x
Napísať odpoveď