opet bloknute
Gramaticke Okienko!
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
motokari
akoze toto je uz moc
chyby sa mi nechce opravovat, je ich tam more
akoze toto je uz moc
no tak tieto 4 skvosty od lakera sem jednoducho patriael.gytara
Ja pouzivam znacky TENTO je prijemny na dotik a fajne na nom vydno hovno no nevyhoda je ze ked mate sracku premokne v tom prypadee je lepsy harmasan Very Happy Laughing a y ? ci toaletqk nepouyvate vobec ?
no ta vete šmerdzim poradte mi .... Sprchujem sa pravdelne kazdy mesiac .... a vonavky šmerdza viac jak ja ta co mam robic a vlasy si umyvam vajcami bo zevraj dobre to na vlasy ? do skoly pre istotu nechodzim a si mislym ze dobre robym ..... poradte
Dneska som dostal k narodeninam rucickove hodzinki prosým vas jak zistím podla nich cas dpc sak to nema čisľa po pripadze dajce typy co sa s nimi da robyc
stale popularne: vydel som a ani by som nepovedalMaaam probleeeem maaam je*aki na žaaludy a ked si honim prenesie sa my to aj na ruku. Bijiiim sa ze pri sexe sa to preniese na caju a ze bude mat oje*** maternicu prosyyym pomoc
-
Kibo
Hardcore addict
kokos ten chlapec perli jedna radostHladam soft ktory automaticky skopiruje.Precinok atd.a ket ho otvorim abi sa dalo ulozit to predchadzajuce kopirovanie.
zacinam vsak mat pocit, ze chlapec je dislektik alebo disgrafik alebo nieco z tohoa ako to mam urobit a samizdat ze .bat je prikazovi hradok.
...ste mi pomohly strasne...
-
Šu-Do
Redeemer
http://www.hojko.com/post886428.html#886428ak545321 napísal:Neviete ako mam zrobit tieto dve veci ktore su na obrazkach?Abi ked bi sa to spustilo tak bi to tak vipadalo(Obrazok 1).