Na akych koncertoch ste boli?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Indigo napísal:Btw nechcem nic hovorit, ale ist s mobilom do davu pogujucich ludi je len vlastna chyba.
Bol som uz aj v ovela drsnejsom pogu kde som si rozbil usta, mam este doteraz monokel atd ale nikdy sa mi nestalo nic s telefonom :).Ale neriesim displej uz mam novy a rana sa mi uz zahojila :).Teraz planujem Sanatorium 31.5 Poprad Rock Fabric :)

// Zitepunkom : presne o tomto hovorim.Ze je rozdiel ked padnes na zem alebo niekde na roh stola tym ze sa neudrzis na nohach alebo podobne ale ked ta uz niekto v pogu kde je 10 ludi vystrci celou silou von z poga do stolika ako mna tak to uz nieje normalne :)
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Dieg0 napísal:Bol som uz aj v ovela drsnejsom pogu kde som si rozbil usta, mam este doteraz monokel atd ale nikdy sa mi nestalo nic s telefonom :).Ale neriesim displej uz mam novy a rana sa mi uz zahojila :).Teraz planujem Sanatorium 31.5 Poprad Rock Fabric :)
Neznášam takých ľudí.. :roll: do poga sa idem zabaviť.. trochu zapogovať.. nie voľakoho tam zkántriť.. keď som bol na davovke v nitre, tak nejaký fass mi skoro zlomil ruku.. a dostal som zopár dobrých do rebier.. päsťami :roll: tak ma nasral.. potom som mu dal kolenom do chrbtu a dokopal som ho botami.. debila.. :? človek si ide oddýchnuť trochu sa zabaviť a ešte vídem odtiaľ, ako dobitý pes.. neznášam takých je*nutých punkáčov..

k téme, idem tento mesiac na domáci koncert sa trochu zabaviť.. tak sa celkom teším.. :wink: :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no to je jasné, takých idiotov neznášam aj ja..aj keď ja som vačšej postavy, tak s punkáčmi, ktorý sú vačšinou pomenší ani taký problém nemám, robenie bordelu v pogu je u nás skor vsada skinheadov..niekedy fakt rozmýšľam, či si namiesto pogovania neprišli len precvičiť paste :roll: pred dvoma rokmi mi jeden zlomil nohu v pogu..odvtedy už skoro nepogujem :)

a aby som nebol od témy, naposledy som bol na kanal party, no nič moc..kapely mi moc nesadli, tak celkom nuda, čakal som vačšiu zábavu..ešte som bol na Extipe a Chore vážskych muzikantov, parádny koncert, aj keď prišlo 50 ľudí..parádna atmosféra, všetko známi čo stretávam na koncertoch pekných pár rokov, niekedy som sa tam fakt citíl skor ako na súkromnej párty ako na normálnom koncerte :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

zo slovenskych asi vacsinu okrem elanu a takych
inak ked to vsetko spocitam z nejakych festov tak
clawfinger
korn
machine head
apollo 440
elthon john
placebo
igy pop

hodokvas 2005
hodokvas 2006
hodokvas 2007
hodokvas 2008 uz su listky takze tam to bude sex pistols aleto skorej asi budem niekde mimo toho potom cypress hill paradise lost a podobne co pribudne :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ine kafe :) skoda, ze posledny
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Na to Kafe som mal ist tiez..ale nevysli prachy. Akurat som volal s kamaratom, ktory je stale v BA na stanici a caka na nejaky spoj do PD...z tolkeho cakania sa bol radsej nadrbat...dufam, ze ho ten bus co pojde aj zobere :lol:
Inak co som pocul, tak hrali len zvacsa pesnicky z ich neskorsej tvorby...tie prve vobec. Takze som aj celkom rad, ze som tam nebol...
satan
Light Expert
Light Expert

bdnjt

Príspevok od používateľa satan »

Demented are Go, Bloodsucking Zombies from outer Space, Doreen Shaffer & Moon Invaders, The Kitchenettes, Mark Foggo Skasters, Neville Staple Specials, 999, Chelsea, Skarface, Symarip, Carburetors, The Adicts, the Rolling Stones, Deep Purple ... a tak.. najblizsie ma v Manchestri caka zopar koncertov kapiel Madness, Bad Manners, Stray Cats, Meteors a este nejake dalsie :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

fú tak tých Madness a Stray cats ti nenormálne závidím, tých by som si strašne rád pozrel
Doder
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Doder »

Children Of Bodom
Stratovarius
Fintroll
Sepultura
Epica
Norther
Divokej Bill
Rage

...zatiaľ všetko v lete rozšírim zbierku spomienok :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Serj Tankian - Ostrava
Topfest 2008 - Slayer, Kabat a celkoo perkeftne obsadenstvo
Topfest 2009 presents - Horkyze, Polemic, Konflikt

Zatial naj bol Serj v Ostrave..To bolo vlastne to naj In my life :) Ale isto sa na daco este vyberiem..
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Zo zahranicnych len DJ Tiesto a PVD v Bratislave. A mojim snom je zucastnit sa nazivo Loveparade :smt063
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Metallica vo Viedni
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Jean Michel Jarre
29.11.2008
Úžasný koncert! :smt020
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

Peťo Cmorík v Trebišove
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

TARJA (byvala spevacka z Nightwishu) v Bratislave 8)
co tam daval bubenik (Mark Terrana) bolo neskutocne
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Re: bdnjt

Príspevok od používateľa heinrich »

satan napísal:Demented are Go, Bloodsucking Zombies from outer Space, Doreen Shaffer & Moon Invaders, The Kitchenettes, Mark Foggo Skasters, Neville Staple Specials, 999, Chelsea, Skarface, Symarip, Carburetors, The Adicts, the Rolling Stones, Deep Purple ... a tak.. najblizsie ma v Manchestri caka zopar koncertov kapiel Madness, Bad Manners, Stray Cats, Meteors a este nejake dalsie :)
Viem, ze pisem troska neskoro :} ale aj tak..kde si bol na Demented are go ? Len tak zo zvedavosti
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

Projekt Revolution 2oo8- Linkin Park, Chris Cornell, The Bravery, Hawthorne Heights, Atreyu...
Gypsy Kings
James Blunt ako predskokan volakej americkej tetky, zabudol som jak sa vola lebo sa mi nelubila :D

ale najlepsi bol aj tak ten Linkin Park, to nemalo chybu proste.. pecka :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Snoop Dogg - Praha , nemalo chybu :wink: aj teraz niekedy ma byt tak opat idem . I can still D.R.E
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

zatial len na jedinom - horkyze slize a dalsie veci (ale to len tak do poctu) ked boli v ZA v musiq.tv sapito...
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Žial na žiadnom, jedine ked vystupovali v meste Smatanova, Cmorik... Ale šiel by som na taku Rihannu :wink:
Napísať odpoveď