Race Driver GRID
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
a navyse bez trakcnej kontroly, ja hram s TC, bez nej mi to zatial tak nejdeŠu-Do napísal:urcite to neurobil na prvy krat.. je to nahravane priamo pocas hrania...
jj, to mas najlahsie, vo frapse si nastavis aky format ulozi a nastavis si button a ides, uklada hotove obr a si bez robotytom.tom11 napísal:idem asi na fraps
-
Daggertail
Light Professional
-
tom.tom11
Star
nie je to vobec tazke moja taktika ze asi 15-20metrov pred prvou zakrutou "potiahnem" rucnu brzdu prudko vlavo a potom sa treba pohrat s plynom.....snaz sa stale dostavat auto do smyku....hlavne ked ides po rovine stale toc dolava a doprava aby si udrzal smyk....potom sa uz len treba naucit kedy treba zatocit aby si dostal najviac bodov(20 000) za smyk okolo tyce.... Zopakovat 3x a mas vyhrany zavodDaggertail napísal:lol,vy ste dajaki roboti ci co,ja ledva nahram 100 000 bodov,mne to vobec nejde,
![]()
edit:moje maximum je 450 000,ani neviem ako sa mi to podarilo
-
mspeedo
Light Professional
Neviem ci hravate aj ten multiplayer, ale vacsina ludi si to myli s flatout
Uz vidim tie hadky, ked to tu budeme hravat
A velky problem robia lageri, kedze im auto skace vselijak, kolkokrat tak do mna naburali, alebo aj ja som niekoho vyhodil z trate aj ked z mojho pohladu som ho netukol. To by mali nejak doriesit...
Taketo problemy su pri vsetkych online simulatoroch aut. Len napriklad v LFS, ak sa hra liga, tak plati zakaz jazdenia prilis blizko ostatnych aut, lebo potom staci maly lag a nehoda je na svete. Lenze GRID hravaju asi menej zodpovedni hracimspeedo napísal:Neviem ci hravate aj ten multiplayer, ale vacsina ludi si to myli s flatoutUz vidim tie hadky, ked to tu budeme hravat
A velky problem robia lageri, kedze im auto skace vselijak, kolkokrat tak do mna naburali, alebo aj ja som niekoho vyhodil z trate aj ked z mojho pohladu som ho netukol. To by mali nejak doriesit...
ak mate grafiku ATI so serie X1xxx, tak nove ovladace 8.5 vyriesili graficke problemy pri zobrazovani 
EDIT:
14:19 tak tato hra je pecka, perfektny pocit s pretekov, fyzika ujde, grafika uzasna a slape to v pohode na max 1280x1024 bez AA a AF - cca 25-50 fps..... tak pri tomto urcite vydrzim viac ako 20 minut ako pri NFS
uz len pockat kedy to bude vonku
EDIT:
14:19 tak tato hra je pecka, perfektny pocit s pretekov, fyzika ujde, grafika uzasna a slape to v pohode na max 1280x1024 bez AA a AF - cca 25-50 fps..... tak pri tomto urcite vydrzim viac ako 20 minut ako pri NFS
uz len pockat kedy to bude vonku
Prva recenzia na IGN, kto vie aspon nieco po anglicky. Zatial iba na X360 a PS3 ale PC verzia bude na 90% totozna cize kludne citajte
8.7/10 celkom to vychvaluju cize jasna pecka
Kód: Vybrať všetko
http://xbox360.ign.com/articles/876/876137p1.html-
AXO
Professional
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27648&r=top RD:G v prvych recenziach
-
Hulkm
Professional
lol akurat som to sem chcel pridat aj jaAXO napísal:http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27648&r=top RD:G v prvych recenziach
strasne sa tesim na tie vsetky mody hry najme ma zaujal co bol v clanku spominany nahananie sa na japonskych kopcoch, asi to bude dost tazke ale moze to vyzerat riadne