Problem so sietou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Problem so sietou

Príspevok od používateľa Gothar »

Caute, takze mam podla mna dost zvlastny problem s pripojenim...
Dnes z nejakeho dovodu vypadol internet na celom internate, po chvili to bolo ok.
Mam Windows Vista Business 64bit, po nabehnuti siete mi to ukazuje, ze pocitac ma pristup do miestnej siete aj do internetu. IP adresy prideluje DHCP server(Tu mi prideli spravne). Inym ludom na internate to funguje.
Lenze ziadna aplikacia (Firefox, Nod32, Internet explorer, Steam, Miranda, Thunderbird...) sa nevie pripojit. Firefox po kliknuti na adresu na chvilocku zacne nacitavat ale potom ostane biela stranka. IE vyhodi chybu. Po ukonceni FF to este vyhodi hlasku, ze "Program prestal pracovat," to iste robi aj Thunderbird.
Nefunguju ani v nudzovom rezime a ani po vypnuti firewallu (povodny windowsacky). Nod32 nenasiel nic, system je plne aktualizovany.
A to najlepsie na zaver: ping na vsetky adresy funguje, tiez gadget v sidebare na pocasie a takisto aj vytacane pripojenie do VPN v praci a pristup na vzdialenu plochu, odkial aj teraz pisem.
Nejake napady na riesenie? :cry:
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

spyware, adware a ine somariny?... precistit PC. Nevyzera to na problem so sietou ako takou.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No tento bordel by to nemal byt, teraz som nahodil aj Comodo firewall a nic podozrive nehlasi.
Ale DC++ hlasi, ze nevie otvorit TCP/TLS port a spolocne s uTorrentom ukazuje chybu ze "parameter nie je spravny."
//nepomohlo ani preinstalovanie ovladacov k sietovke
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

GothaR napísal:...by to nemal byt...
Teda to nevies naisto :) A hladas problem vsade inde...
Gothar
Moderátor
Moderátor

STomko napísal:Teda to nevies naisto :) A hladas problem vsade inde...
Ale tam problem nebol :) Tusil som, ze spyware to nebude, pretoze aplikacie priamo spojene so systemom sa pripojili...isty som si samozrejme nebol a navyse som ani nemal ako stiahnut nejaky diagnosticky program :)
Nakonies mi tomase vnukol myslienku googlit po tej hlaske z DC++ a vygooglil som, ze treba do konzoly zadat prikaz "netsh winsock reset" a restartnut pocitac. Teraz uz vsetko funguje ako ma. Ale zatial nechapem ako k tomu doslo a co to vlastne obnovilo :)
//no tak obnovi to vsetky nastavenia siete na predvolene
Napísať odpoveď