Napalenie dvd video cez nero 7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Napalenie dvd video cez nero 7

Príspevok od používateľa j.mihi »

Zdravim.. Mam taky problem z nerom, ze v tom menu pre napalovie nie je moznost napalenia dvd videa.

http://www.obrazok.eu/viewer.php?file=6 ... 878u49.jpg

Nechapem, ako mam potom napalit film na dvd. Je to nero 7 essentials.. Myslite ze je chyba v nerovi? Co mam robit?
S akym programom by to islo najjednoduchsie? Mam v compe nejaky subor avi., a chcem to napalit tak, aby mi to prehral dvd prehravac.
Prosiiim pomozte mi, uz som znicil kopu dvd...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Daj na tú šípku na ľavo tam otvor Nero Burning Rom a tam preklikni hore na DVD a tam máš v ponuke aj DVD-Video :P

Pridavam aj obrazkovy navod
Prílohy
navod obrazkovy
navod obrazkovy
j.mihi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa j.mihi »

Dik, ale ono tam to burning rom nejak neni.. Ale skusil som dat nero expres essentials, co bolo jedine za tou sipkou, a tam uz je moznost napalit video dvd. Lenze, mozem pouzit len .bup, .vob, .ifo... To sa neda spravit z .avi? alebo .xvid, .mov, .divx, ...? Ako sa postupuje v takychto pripadoch?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

j.mihi napísal:Dik, ale ono tam to burning rom nejak neni.. Ale skusil som dat nero expres essentials, co bolo jedine za tou sipkou, a tam uz je moznost napalit video dvd. Lenze, mozem pouzit len .bup, .vob, .ifo... To sa neda spravit z .avi? alebo .xvid, .mov, .divx, ...? Ako sa postupuje v takychto pripadoch?
na to potrebujes konverter ktory ti to najprv prekonvertuje z komprimovaneho videa (xvid, mov, divx, wmv) na dvd subory (bup, vob, ifo)
cize convertxtodvd.. a potom si to napalis ako dvd video
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

daj na tych pajcikov co su dole to je ako keby verzia pre expertov a tamto budes mat.Pajcikovia ti stamvnu a ked das na dvd/cd tak na zlozku video a potom pozri cely ponuku a tam to najdes
Napísať odpoveď