Retne napísal:Nic pre mna, mozno pre nejakych amikov co su na urovni mna ked som mal 6 a pozeral som stare Beverly
vzdy som preklinal tv ked to donekonecna opakovali a nemal som akurat co robit... urcite to enbudme z netu tahat a zabijat tym cas mozno ak to budu u nas davat, na co si volaky ten cas poskame tka sa uvidi ci sa na to kuknem
ja som tiež vôbec neprežívala ten starý a určite nebudem ani teraz tento nový.mne sa to vôbec nepáčilo, ale každý má svoj vlastný vkus. zdalo sa mi to o ničom.samé intrigi a zlosť,láska,nenávisť.to je ako americká telenovela. mám toho dosť v reály nie že ba som sa na to mala ešte pozerať v tv.
tak dúfam že sa to bube páčiť aspoň tomu kto mal rád starý beverly hills
Praveze, ten stary mal vela do seba. Ked sa fetak dylan opil z par reklamnych flasticiek chlastu a hned bol odsudeny vo svojej spolocnosti, alebo Brandonove moralne rady ako byt lepsim clovekom ! No dovidenia
Inac ades to vystihol, k+, som rozosmiaty zas na pol dna
Pecka! Strhujuci pribeh o tom, kto koho s kym podviedol, kto co berie, kto si co picha, koho sestra je alkoholicka a zo tri ku*vy co tam idu po chlpoch len kvoli prachom. Genialne, asi si to budem nahravat...
/ jediny klad vidim v tom, ze serial nie je povinny
mi-chau napísal:Pecka! Strhujuci pribeh o tom, kto koho s kym podviedol, kto co berie, kto si co picha, koho sestra je alkoholicka a zo tri ku*vy co tam idu po chlpoch len kvoli prachom. Genialne, asi si to budem nahravat...
/ jediny klad vidim v tom, ze serial nie je povinny