Citate knihy?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mr.frump
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr.frump »

Ja čítam knihy veľmi rád, najmä fantasy a sci-fi ale keď niekde nájdem tak aj nejakého Ludluma.
Posledné čo som čítal bol druhý diel (Exile) legendy o Drizztovi, odporúčam, už sa nemôžem dočkať ako to pôjde ďalej. (R.A.Salvatore)
Potom také klasiky ako LOTR (zásadne v češtine), a podľa mňa najlepšie, čo som čítal, sága o Zaklínačovi od Sapwkowskeho, to ma absolútne dostalo, musím si zohnať aj poviedky.
Ako som mohol zabudnúť na Krstného Otca, absolútne geniálna kniha.
Frankie
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frankie »

jo a Styri Dohody od Dona Miguela Ruiza by mal precitat kazdy podla mna.... "Pruvodce osobni svobodou"
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Som blázon do kníh :P
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Čítam, naposledy Williama Styrona a jeho snáď najznámejšiu - Sophiina Voľba.
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

teraz čítam Dan Brown-Da Vinciho Kod...ale už asi mesiac som ani stránku neotočil :roll: musím sa k tomu nejak dostať,aj keď nie je veľmi čas
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

tak precital som od Stephena kinga jeho prvy roman CArrie a musim povedat ze sa my to pacilo a ten spisovatel je naozaj dobry.teraz od neho citam Geraldova hra a to je tiez dobre.Je to fakt dobry spisovatel.Ak by ste este o niekom takom dobrom vedeli tak nevahajte a poradte :wink: :wink:
curious
Light Star
Light Star

curious napísal:teraz čítam Dan Brown-Da Vinciho Kod...ale už asi mesiac som ani stránku neotočil :roll: musím sa k tomu nejak dostať,aj keď nie je veľmi čas
dnes som to dočítal :D a chystám sa na dielo neviditeľný (autora neviem) sestra mi to odporúča, tak uvidíme :)

a samozrejme Smrť Jánošíková (povinné čítanie :roll: )
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Od Browna si precitajte radsej Bod klamu, pacil sa mi o poznanie viac ako da Vinciho kod.
curious
Light Star
Light Star

axXis napísal:Od Browna si precitajte radsej Bod klamu, pacil sa mi o poznanie viac ako da Vinciho kod.
každý ma iný názor, lebo kamoška vravela že Anjeli a Démoni je najlepšie dielo od neho...podľa mňa vec vkusu :wink: ale chystám sa na všetky jeho diela :D snáď raz...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

axXis napísal:Od Browna si precitajte radsej Bod klamu, pacil sa mi o poznanie viac ako da Vinciho kod.
Tiez som cital vsetky jeho diela, a Bod Klamu sa mi najviac pacil
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Od Browna mam zmaknute vsetky, najviac sa mi osobne pacil bod klamu a Anieli a Demoni, :) Ale teraz odporucam nemeckeho spisovatela Frank Schatzing, ktory napisal 3 genialne knihy ktore odporucam precitat hlavne milovnikom romanov (dost sirokych romanov :P)
Pomsta Oceana,Smrt a Diabol, Nehlučne :) 9/10, 8,5/10, 9,9/10 :)
denca
Amateur
Amateur

Re: Citate knihy?

Príspevok od používateľa denca »

2neo napísal:Citate knihy?Ak ano kolko a ake?
jasne a vela,tazko povedat kolko, je to podla narocnosti,niektore sa daju precitat za den ine za viac mam rada asi skoro vsetky zanre okrem tych rom.....,to nemusim vobec a ted som si kupila drakulu od brama stokera tak sa na nu tesim
:D :D :D ,a strasne mam rada stare knihy napr.dumas atd.to je taka oddychova klasika .......citala som aj hp a dalo sa ,proste skoro vsetko,ja som blazon do citania
K_E_L_L_Y14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa K_E_L_L_Y14 »

Od Browna mam precitane vsetky knihy...aaa vsetky boli skvelee...ae Da Vinciho kod bola z nich asi najslabsia...(moj nazor)...hehe uz aby napisal dalsie... :D
mr.frump
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr.frump »

Od Browna som čítal len DaVinciho Kód a Anjelov a Démonov. Kód som dočítal do polovice lebo ma strašne nudil, Anjeli a Démoni je (sú :)) podľa mna super.
Teraz mi srdce zaplesalo ked som v obchode uvidel anglicku verziu Day Watch (Lukyanenko), dnes ju kupujem. Za tú istú cenu som však našiel aj And Then There Were None od A. Christie... Dilema :D Obe knihy som dlhšie zháňal. Mám nutkanie kúpiť obe :)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Knizky som necital a ani necitam mozno pred rokom dva som precital jednu cast patracov ale to je asi vsetko co som precital a este samozrejme aby som nezabudol na litike v skole a ked je treba robit citatelsky dennik ale to tiez vela necitam
evita74
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa evita74 »

naposledy som citala Stalo sa mi vsetko od Evy Urbanikovej a Bez dcery som neodisla od Timey Keresztenyiovej..uzasne knihy od uzasnych moderatoriek a novinarok :)
Blacky
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blacky »

jj knižku za týždeň ale teraz sú prázdniny takže nemám moc času na rozčítaný Da Vinciho Kód od Dana Browna :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Aktuálne: Charles Bukowski - Ťažké Časy :coffee:
Flexo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Flexo »

K_E_L_L_Y14 napísal:Od Browna mam precitane vsetky knihy...aaa vsetky boli skvelee...ae Da Vinciho kod bola z nich asi najslabsia...(moj nazor)...hehe uz aby napisal dalsie... :D
Od Browna som prečítal skoro všetko - až na Bod klamu. Ako prvý som čítal Davinciho kód a nemohol som si zvyknúť na jeho štýl písania - prvé kapitoly ma nudili. Potom som tomu prišiel na chuť, prečítal som i Anjelov a démonov a Digitálnu pevnosť. Tieto knihy som už čítal "na jeden hlt", hrozne ma to bavilo.
Pri písaní tohto príspevku ma tak napadá, že si musím zohnať aj poslednú knižku :D
Inak okrem Browna môžem rôzne fantasy - Narnia, Legendy Zememorí, LOTR, Potter, atď... :)
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

prave teraz je to vedecke poznanie duše
chcel som prečitať tajomstvo ale nemal som čas a ešte si chcem a aj potrebujem prečitať reč tela
Napísať odpoveď