6120 vs e60
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
6120 vs e60
ludia co myslite mam vymenit moju 6120inu za nokiu e60 hmm ? ide mi o wifi a ten displej no neviem realnu hodnotu vydrze tej e60tky moja 6120 vydrzi cca tri dni v pohotovosti ked to neprehanam mne to staci aj tak kazdu noc davam na nabku zo zvyku
, moja nokia ma 20 mesiacov zaruku a ta e60 asi mesiac dva oplati sa mi toza to riziko ?
-
D!eSel_78
Star
Re: 6120 vs e60
oplati, E60 je solidny mobil. WiFi je vyborna inovacia a vydrzi tiez slusne. Teda co mne kamarat hovoril.INDIGOcorp. napísal:ludia co myslite mam vymenit moju 6120inu za nokiu e60 hmm ? ide mi o wifi a ten displej no neviem realnu hodnotu vydrze tej e60tky moja 6120 vydrzi cca tri dni v pohotovosti ked to neprehanam mne to staci aj tak kazdu noc davam na nabku zo zvyku, moja nokia ma 20 mesiacov zaruku a ta e60 asi mesiac dva oplati sa mi toza to riziko ?
-
cORP.
Addict
fuu je to strasna dilema neviem ako mam postupovat ten mobil ma strasne laka kvoli tej wifine a super displeju zas ale za druhe ten co mam doma je novy v podstate a je v phoode len nema wifi co by som velmi aj potreboval kedze doma mam wifi siet v skole wifi siet skoro vsade v meste wifi siet a stale byt online nieje zla predstava len neviem ako je na tom kvalitativne ten telefon ze ked niekomu vydrzal cca 2 roky ci sa mne nedosere za tyzden a budem len oplakavat moju 6120 co som stale mohol mat