V podstate som si precital par tutorialov o tom ako to rozchodit, ale dostatal som sa iba k tomu že zapojim modem do usb a rozpozna ho ako CDRoM
už sa mi na Ubuntu podarilo rozbehať PHP aj Javu, cize posledna vec ktora ma drzi na oknách je iba net.
Ešte tu je na Orange:Tento návod je určen hlavně pro mobilní připojení od společnosti O2, dá se však aplikovat i na připojení od jiného poskytovatele.
http://humdi.net/vnstat/ Nepouzivam vsak tento druh softveru, kedze som neobmedzenýxivo napísal:Super, podarilo sa mi to rozbehat aj ked to musim pripajat niekolko xale hlavne ze to ide .. este by som sa chcel opytat ci nepoznate nejaky program, ktory by mi dokazal pocitat prenesene data (mnozstvo) nakolko som obmedzeny na 1,5GB
Keď máš tam Gnome tak je taký Screenlet, čo počíta objem prenesených dát, funguje výborne.xivo napísal:Super, podarilo sa mi to rozbehat aj ked to musim pripajat niekolko xale hlavne ze to ide .. este by som sa chcel opytat ci nepoznate nejaky program, ktory by mi dokazal pocitat prenesene data (mnozstvo) nakolko som obmedzeny na 1,5GB