dodo.gold napísal:iny prehliadac ? vsak to ide do firefoxu do greasemonkey
Ja som to hraval v Opere s TB Treba sa s tym trochu pohrat a vsetko funguje ako ma. Aj ked je to jediny skript pre Operu co som nasiel, ktory fungoval.
Zmrzlinka napísal:Tak poradite mi niekto co stym mam spravit ?
Jedine tzv. Retrace Your Steps. Rozmyslaj co sa mohlo zmenit odkedy to nejde. Inac mozno napis aky mas FF (aka verzia) a ci s takou istou verziou to niekomu inemu ide.
Raz za cas totizto vyvojari robili zmenu v traviane a cakalo sa na novu verziu TB, ktory by bol kompatibilny.
Ja som s tym tiez uz skoncil. Bolo to sice uz davnejsie, ked skoncil CZ4..
Prinieslo mi to vela zabavy a vela peknych chvil, ale ako hovorite uz nikdy viac s tym nezacnem, je to droga... ani zo ziadnou hrou podobneho typu...
Blehozelam, vsetkym kto s tym uspesne skoncili a odolovaju pokuseniu
surfista napísal:Ja som s tym tiez uz skoncil. Bolo to sice uz davnejsie, ked skoncil CZ4..
Prinieslo mi to vela zabavy a vela peknych chvil, ale ako hovorite uz nikdy viac s tym nezacnem, je to droga... ani zo ziadnou hrou podobneho typu...
Blehozelam, vsetkym kto s tym uspesne skoncili a odolovaju pokuseniu
123. prispevok, pekne cislo...
Tiez som to vyhral a musim povedat, ze ma to nestoji ziadne premahanie aby som nezacal zas. Fakt to bol teror a to som este musel viest jednu z top ally ... bleh
//ozaj nevie niekto ako dostat do pfofilu takeho holuba ? od vtedy co pribudly v traviane medaily tak som zpozoroval u niekoho v profile tohto holuba...nemma pocit ze by to bola medaila bude na to asi nejaka finta alebo co
triple: napodobne a co sa tyka ten holubice tak som to nasiel ale nepametam si uz presne ako to bolo no ak ju chcete do profilu tak napiste [#01] a ulozte, namiesto toho by tam mala byt potom holubica...no neviem ci bol ten kod urcte tak ale myslim ze hej...