F1 2009
-
michaelkiller
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
f1 --> HANBA!!!
Akoze hanba Mischelinu!! Takto aby vypadala velka cena USA, toto svet este nevidel
Aspon Schumino nabere body
Aspon Schumino nabere body
-
michaelkiller
Medium Expert
kelso napísal:co? co? co? som trochu mimo - uz sa jazdilo?... a vysledky?
Kód: Vybrať všetko
http://www.f1.sk/live/index.php?live=VCUSA-
michaelkiller
Medium Expert
-
michaelkiller
Medium Expert
Akoze keby som bol na mieste komisarov, napalim teamom brutalne pokuty? Takto si dovolit odbojkotovat cenu? Sak nech sa trosku uvedomia! Akonahle sa vyskytnu problemy s pneumatikami chcu udelenie vynimky! Sak kludne mohli jazdit a pocas pretekov, keby sa vyskytla chyba vymenit pneumatiky! Toto potom mohlo robit Ferrari skoro kazde preteky keby sme sa pozerali na kvalitu pneumatik! 
Komo napísal:No ja si myslim, ze keby chceli tak jazdit mohli, ale ze vedenie miche;inu im to porste "zakazalo" lebo RedBull Williams a McLaren nemali ziadne problemy...
No neviem...
For fans McLarenu: Nas ziadne dabl Ferrari nerozhadze
trosku si sa pomylil v slovicku "michelin im to nezakazal ale len odporucil" ...to je dost podstatny rozdiel
-
Komo
Star
no ja viem ze to bolo v oficialnom vyhlaseni ale vsimni si ako na to reagoval Sauber..napisali ze ak nam Michelin zakaze starovat, nebudeme riskovat..madjo napísal: trosku si sa pomylil v slovicku "michelin im to nezakazal ale len odporucil" ...to je dost podstatny rozdiel
Nuz neviem, neviem...tato sezona je trapas..najprv Bridgestone, teraz abdikoval michelin..
Bernie, zobud sa!
-
t0m4s3
Admin
Skor hanba ferrari. Minardi aj Jordan boli za postavenie sikany - co povedalo ferrari? NIE. Takisto ked na zaciatku sezony nemohlo nastupit Minardi na treningy, ale zazracne cez vikend zohnali sponzora a chceli nastupit na velku cenu zo zadnych pozici - vsetci ANO, co ferrari? NIE!
Ale aj Berniemu by mal niekto zaklopat na celo! Hanba F1
Ale aj Berniemu by mal niekto zaklopat na celo! Hanba F1