Ktory mobil?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ares
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ares »

erik_tt napísal:mas v tomto vsetkom velku pravdu ale jednu nevyhodu a to ze je robeny iba pre prst teda respektive brusko prsta a podla mojho nazoru by sa na tom lepsie pisali sms popripade bolo na internete kebyze sa da pouzit pero ale to je len maly detail a sila zvyku..
No tak to vobec nemas pravdu. Mal som PDA, kde mi na icq trvalo pomaly hodinu sa na niecom s niekym dohovorit, co som to musel s tym blbym stylusom vytukavat.

A okrem toho iPhone ma multi-touch technologiu, cize krasne pouzivas obidve ruky a tukas si, ako na klasicku klavesnicu. Votom to je...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Ares napísal:No tak to vobec nemas pravdu. Mal som PDA, kde mi na icq trvalo pomaly hodinu sa na niecom s niekym dohovorit, co som to musel s tym blbym stylusom vytukavat.

A okrem toho iPhone ma multi-touch technologiu, cize krasne pouzivas obidve ruky a tukas si, ako na klasicku klavesnicu. Votom to je...
Inak nechcem tu polemizovat co by sa mohlo dat mozno sa da :P...inak iphone by bol super kebys sa dal pripojit trebarz na monitor...len musel by byt nejaky konverter s maleho outu na dvi/d-sub...iphone ma rychly procak a trebaz filmy by ficali f poho...niekto si pomysli zbytocnost a niekto zase ze good napad...
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

To zas pochybujem, ze urobia, pretoze keby tam davali vsetky napady, tak by z toho rovno urobili dalsiu Nokiu a aj tak by najviac ludi pouzivalo 3-4 funkcie z toho. Uz by to jednoducho nebol Apple :)

Ale kedze ma Apple velku tendeciu robit vsetko bezdrotovo, tak urcite bude nejaka alternativa cez vzduch. Ja mam apple pocitace, takze vsetko je 100%-ne kompatibilne, tak aj preto iPhone, pretoze ked som pouzival windows, tak iTunes mi tam len zavadzal a jedine sluzil na prepojenie s iPodom. tot vse
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

Void a cena ak smiem vediet?

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2008, 18:13 )
Void a cena ak smiem vediet?a cierna ci strieborna?
VolD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa VolD »

Nevravela presnu cenu,ale okolo 14 000,- , na vyber mas z oboch,ja si beriem ciernu.

Inac :-P VolD l->L

/
este, ak yb som chcel este vacsiu pamat? (4GB napr.) Kolko by ma to vyslo?
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

a preco ju beries z orange ked na nete ju mas za 12800sk ciernu komplet a mas istotu ze nebude tam orange logo hm?
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Musis si overit, ci podporuje High Capacity SD karty, potom uvazuj o 4GB. Neviem preco, klasicke 4GB sa uz nepredavaju.
VolD
Medium Expert
Medium Expert

Vampir napísal:a preco ju beries z orange ked na nete ju mas za 12800sk ciernu komplet a mas istotu ze nebude tam orange logo hm?
Lenze tam bude + postovne, nedajboze bude nejak vadna, potom sa budem stym srat,posielat naspat atd. ...
Orange mam blizko, snad nebude to logo,ale aj keby tak sa mi svet nezruti...
No a k tej karte, pravdepodobne tam bude aj karta s 2GB, takze to pravdepodobne nebudem potrebovat.
+ Da sa kupit aj 8GB (co je na stranke,takze asi podporuje) Ale to je uz zbytocne.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

VolD napísal:Lenze tam bude + postovne, nedajboze bude nejak vadna, potom sa budem stym srat,posielat naspat atd. ...
Orange mam blizko, snad nebude to logo,ale aj keby tak sa mi svet nezruti...
No a k tej karte, pravdepodobne tam bude aj karta s 2GB, takze to pravdepodobne nebudem potrebovat.
+ Da sa kupit aj 8GB (co je na stranke,takze asi podporuje) Ale to je uz zbytocne.
postovne 100sk to logo je otras a bude tam aspon ked kamos cez pomaranca kupoval mobil v hotovosti tak tam bolo fuuj
urcite by som ho kupil z e-shopu ale rob ako ty vies
VolD
Medium Expert
Medium Expert

Radsej ho kupim normalne v obchode. Vdaka
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

zaruka ti plati v kazdom autorizovanom servise a niekde mas dopravu zdarma treba len hladat
VolD
Medium Expert
Medium Expert

No len aj mam take stastie, ze veci ktore kupujem (elektronika...) tak maju nejake chyby (alebo len chybicky krasy). No proste radsej kupim tu z obchodu,ale dik za info.
Este,ohladne fotiek. Nemohol by niekto hodin nejaku fotku, ktoru spravil s tymto mobilom? Aka je kvalita, to rozlisenie je fakt take velke?
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Nechapem ako mozete brat vazne tie fotaky v mobiloch. Ved to je nieco hrozne. Moze to byt aj 20mpixel a nikdy sa to nebude rovnat 5mpixelovemu digitalnemu fotaku.

Ludia mi tu machrovali s tou novou N95kou 8GB, ked som potom videl tie fotky, tak to bol hnus. 60% z nich rozmazane atd.

Na velkosti nezalezi chlape. ;) Optika v mobiloch sa este velmi dlho nebude rovnat normalnym fotakom.

Uz len ked bude trosicku sero, tak budu fotky zle. Tot moja skromna rada. :p Mobilom fotit len z nudze.
VolD
Medium Expert
Medium Expert

Ved preto by som chcel vidiet ake fotky to dava. Mam kameru, tam sa da tiez fotit, len fotky maju slabu kvalitu a su dost male (800x600 alebo 640x480, myslim ze to druhe). Tak a ked sa ta velkost fotky z mobilu zmensi , tak sa kvalita trochu "zdvihne",nie?
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

To som sa ti snazil vysvetlit, ze nezalezi az tak velmi na rozliseni. Samozrejme 20mpixel nemozem porovnavat s 3mpixelom, urctie tam je obrovsky rozdiel, ale vsetko je o optike.
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

poslem ti foto nejake a da sa fotit aj v tme ma to xeonovy blesk co je zatial najlepsi v mobile

tak tu mas nejake foto,nastavenie automaticke nic som nemenil keby sa s tym pohram je to krajsie,v noci nemam nic fotene,
Prílohy
23052008004dr2.jpg
25052008008dn2.jpg
25052008006.jpg
VolD
Medium Expert
Medium Expert

Mne to vyhovuje. Dik
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Vampir napísal:...
Najlepsie to vidno na tej fotke Psa ... v rohu ostre v strede pokrivene a rozmazane atd... To je tak ked je optika tvorena dvojicou plastovych sosoviek. + Rozmer CCDcka
VolD
Medium Expert
Medium Expert

:-) Takze mam uz ten mobil a som s nim spokojny :-)
Este chcem spytat,nejake kvalitne [free] temy do tohto mobilu kde zozeniem?
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Napísať odpoveď