Šu-Do napísal:neviem.. nemam cas ju hladat.. ale je to reklama ktoru som videl par krat na stv2.. je to reklama na nike, kde je pohlad z oci jedneho hraca ako sa pomaly dostava vyssie a vyssie.. stretava slavnych hracov.. rooney, ronaldo..
tieto futbalove reklamy su super
uz spominana reklama na nikefootbal, na discoveri ci kde co chodi reklama na snickers, co je akze jan hus na hranici a idu ho upalit... surfujuci opel astra ale len kvoli hudbe,... je tych reklam viacero, ale nebudem sa rozpisovat, toto su momentalne asi 3 naj
bombové reklamy z youtube ste tu dali..no Vianočná reklama na Slovak Telecom dnešný T-Com-Martinko Klingáč,neuveritelná reklama-na pripomenutie:v úvode sa zjaví akási mala obluda a vystrašenej dievčine dáva otázku,úlohu:ak uhádneš moje meno -tak NECHCEM ta NECHCEM ta!-to je najlepšia pasáž reklamy,čo robí s tými rukami,je svetové-ale ak uhádneš moje meno VEZMEM ta!!!dotyčná berie do ruky telefon a vytuká číslo hned na to sa ozve mobil ten Martinko to zdvihne a vraví Martinko Klingáč prosím,a teraz príde pecka smiech tamtej je megasuprový-HE HE HE no záchvat som mal z tej reklamy
pravdupovediac, asi najviac sa mi pacila este reklama na TV Sony Bravia, viete, jak sa tam kotulali dole San Franciscom tie farebne lopticky.. tak to bola fakt pecka
ja sa takisto pripajam k bravii....najkrajsia asi reklama pre mna..a najlepsia je asi ta od guy ritchieho ta s tym futbalom ...myslim ze to je na adidas alebo nike?kusok umenia v reklame....
chevro napísal:pravdupovediac, asi najviac sa mi pacila este reklama na TV Sony Bravia, viete, jak sa tam kotulali dole San Franciscom tie farebne lopticky.. tak to bola fakt pecka
Suhlasim, este mi utkvela v pamati na HandyCam. Uzasna pesnicka tam hrala.