F1 2009
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ani nevrav, zrovna som bol na turnaji ale bola tam telka takze po zastavke som videl ako stahoval a nakoniec spravil Felipeho ako male decko. To bolo zial posledne co som videl z tej velkej ceny, idem pozriet zvysny priebeh aspon ako text komentareTomasito napísal:Dnesne komentovanie na STV megalol : D
S 2. miestom Lewisa spokojnost, avsak co ma dnes potesilo najviac, to bol predbiehaci manever na Felipeho (taketo fantasticke manevre na spicke casto nevidime a uz vobec nie na trati akou je Turecko). Skoda Koviho defektu, ale dnesna GP bola aj vdaka strategii McL urcite viac nez zaujimava.
-
krija
VIP
skoda, ze kovi nezvladol start a kimi to musel brzdit takmer az na stopku. s tym ale treba pocitat ked startuje zo 4.-teho miesta
.
a k tomu manevru felipe-lewis: nebudem tu prikladat doraz na to, ze lewis bol lahsi, lebo s monopostom ferrari v jeho sucasnej podobe a vykonnosti by mal byt jazdec schopny udrzat lewisa za sebou. felipe bol priliz opatrny, alebo mal mozno strach
.
a k tomu manevru felipe-lewis: nebudem tu prikladat doraz na to, ze lewis bol lahsi, lebo s monopostom ferrari v jeho sucasnej podobe a vykonnosti by mal byt jazdec schopny udrzat lewisa za sebou. felipe bol priliz opatrny, alebo mal mozno strach
-
bizzy
Medium Star
=] tesne. 26/28 .
Hamilton tu dlhu zaktrutu a čo potocim zadok do nej .. krasny moment.
Podla mna stred bude mega zaujimavy, bohvie ako nastavili auta .. mozno na dazd, madari vraveli az 90% dazd .. a Kubica aj hlasil ze chce nastavenia na dazd a urcite aj dalsi ... cize to bude dost zaujimave zajtra.
Ale maly Piquet =[ to je sklamanie.
Hamilton tu dlhu zaktrutu a čo potocim zadok do nej .. krasny moment.
Podla mna stred bude mega zaujimavy, bohvie ako nastavili auta .. mozno na dazd, madari vraveli az 90% dazd .. a Kubica aj hlasil ze chce nastavenia na dazd a urcite aj dalsi ... cize to bude dost zaujimave zajtra.
Ale maly Piquet =[ to je sklamanie.
no tak to bude teda riadne zaujimave....
ako kedysi ked vyhral Olivier Panis neviem ktory rok to bolo ale bolo to vari v monaku...on sa najlepsie zorientoval v dazdi a vyhral a bol to slaby pilot..(myslim ze nemal dobre auto)...
tak bude to zaujimave ako vravite...ale dufam ze ferrari sa uz bude konecne darit na tejto trati...
ako kedysi ked vyhral Olivier Panis neviem ktory rok to bolo ale bolo to vari v monaku...on sa najlepsie zorientoval v dazdi a vyhral a bol to slaby pilot..(myslim ze nemal dobre auto)...
tak bude to zaujimave ako vravite...ale dufam ze ferrari sa uz bude konecne darit na tejto trati...
To bude krasa, Monako a dazd...najviac mi to utkvelo v pamati ked este veeelmi davno (~97) prsalo, vsetci vypadavali a nakoniec to najlepsie zvladol Michael Schumacher 
A tito mladi haranti bez TK sa urcite postaraju o pekny pretek
PS: ano, chcem nehody, ved v Monacu sa nikomu nemoze nic stat, takze to bude len pekne spestrenie.
//ako som pozeral zaznam z kvalifikacie, tak uz na suchu par pilotov jazdilo skoro smykom
A tito mladi haranti bez TK sa urcite postaraju o pekny pretek
PS: ano, chcem nehody, ved v Monacu sa nikomu nemoze nic stat, takze to bude len pekne spestrenie.
//ako som pozeral zaznam z kvalifikacie, tak uz na suchu par pilotov jazdilo skoro smykom
-
bizzy
Medium Star
Raikonnen =[ . čo ten spravil Sutilovi(aj ked aj on sa smykol poriadne) .. podla vyhlasenia madarskej stanice si zrejme zabudol nastavit brzdy po SC casti a na suche gumy.
Hamilton isiel ako drak dneska, zasluzil si vyhrat.
Kubica to je robot proste, bez chyby na "plyn" .. uz nech vyhra nieco.
Pekne preteky, urcite si ich archivujem =○
Hamilton isiel ako drak dneska, zasluzil si vyhrat.
Kubica to je robot proste, bez chyby na "plyn" .. uz nech vyhra nieco.
Pekne preteky, urcite si ich archivujem =○