Aká bola vaša prvá PC hra?
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
BiBo
Amateur
nuž u mna to bola Road rash... to boli take zavody motoriek volne po šelijakých trasach dialniciach mestach.. no bola to zabava kedže sa dalo aj zkopavať alebo päste davať superom na motorkach zavodiacim... bral si im životy a potom sa tstrepali a dobre im to zobralo času kým nasadli nas5 na motorku... a ked si sa velakrat bud strepal alebo ťa zbili tak si skončil...alebo ked ťa policajti prichitili... ktorý mali aj palice a reťaze a bili ťa nimi... mohol si im to zobrať a využiť... bola to velka sranda... mohol si aj taký mod hrať že si šiel po leveloch čím vyššie tým boli superi rýchlejší a na iných motorkach a ty si si tiež mohol kupovať silnejšiu motorku akurat si musel mať prachy z vyhratých zavodov...a tých treba hojne veru vyhrať...
No tak presne neviem to som bol maly chlapec.. ale hraval som to vkuse so sestrou, niekedyked som prehral som aj plakal
a dal sa hrat aj multiplayer, nieco s bobmami sme tam robili... a potom take olschoolovky ako sem nahodil : - ) a este si pamatam na zimne ci letne olympiske hry, no bolo to krasne obdobie bez internetu 
-
Mateq
Medium Professional
Úplne prvá bola asi PacMan, na nejakej z tých legendárnych mašín Atari alebo pod. u dedka
Na PC to bol STUNT 3D alebo Test Drive 1
Na PC to bol STUNT 3D alebo Test Drive 1
nejaka strielacka. nepamatam si nazov. kazdopadne pretacanie tych kaziet, aby som nadabil na nejaku fajn hru stalo za to
potom neskor na PC to bol princ of persia, lotus (ked som to videl o dost neskor na farebnom CRT, tak som neveril vlastnym ociam
), prehistorik, UGH a podobne smaky
UGH som si pustil aj pred cca rokom
ach ta nostalgia