LCD LG/Samsung/ASUS ??
LCD monitor sa automaticky prenastavi na dane rozlisenie hned potom co mu ho predvolis, v pripade ak sa to nezdari mozes to urobit rucne stlacenim autoconfig tlacitka asi to si myslel tou kalibraciou no toto tlacitko ma kazdy monitorST1 napísal:kalibracia ja myslim to ked obraz si musel na starych CRT nastavovat a pod mno a ked to napojim na xko ktore podporuje vlastne rozlisenia ako to pojde ??...
btw, Xko ti neda ziadne vlastne rozlisenia, ty si len nastavis to co je nativne tvojmu monitoru aby si mal najlepsi obraz, v podstate sa tu bavime o HD takze tema nativneho rozlisenia by sa tu vobec nemala preberat
aha diki good akurat prehladavam jedno zname xbox forum takze tak a ked cem prepojit aj zvuk a necem aby to slo cez moitor ale cem to dat do veze tak staci toto http://www.progamingshop.sk/xbox-360-hd ... 31736.html ten vrch napravo kde su cinche tak vedla toho napojim dalej HDMI a taham do LCD ?... lebo je to zle odfotene tak neviem 
/edit: a uvidim rozdiel ked budem mat xko napojene cez DVI/D-SUB alebo cez HDMI ? na tom 24 palcovom monitore buem hrat max 5m od neho.....pytam sa preto lebo neviem ci vrazit o 1000Sk viacej kvoli jednemu kablu...
/edit: a uvidim rozdiel ked budem mat xko napojene cez DVI/D-SUB alebo cez HDMI ? na tom 24 palcovom monitore buem hrat max 5m od neho.....pytam sa preto lebo neviem ci vrazit o 1000Sk viacej kvoli jednemu kablu...
sak prave to pisem ze ci sa to oplati, bud pojde mso zvukom cez monitor alebo vyrobit si buem muset nato nieco niekde som to uz vydel lebo do toho HDMI kabla sa daju dopajkovat zili na cinche a ficis......Sheep napísal:rozdiel uvidis, cez DVI port prenesies maximalne 720p pre 1080 ti treba HDMI
-btw ten kabel je kus drahy nezda sa ti?
sak jj este som nepreklepol ine shopy ale v ageme nemaju tam maju iba redukcie a bez zvuku a ked na tym rozmyslam radsej do buducna vacsie rozlisenie...lebo predsa len ten monitor 24 palcak neni taky velky a nebuem od toho daleko sedet ako kedy teda....Sheep napísal:ten kabel kupis v kazdom elektre naco tam mas PGS platit nehorazne prachy
24 je dost velka, ked bude na stole tak nemas problemST1 napísal:sak jj este som nepreklepol ine shopy ale v ageme nemaju tam maju iba redukcie a bez zvuku a ked na tym rozmyslam radsej do buducna vacsie rozlisenie...lebo predsa len ten monitor 24 palcak neni taky velky a nebuem od toho daleko sedet ako kedy teda....
sak f poho, lebo keby som cel tv tak berem TV viete, ale monitor cem kvoli tomu ze bue na PC a xku proste nevravim ze 5m nefim kolko ma moja izba cez postel metrov postel ma 2m takze akurat to staci popripade si ho dam blizie cez leto si prerobim izbu ze repro si dam na pracovny stol, lebo nebuem sa ucit proste a medzi repro monitor lol xD to bue vyzerat xD
testy ukazuju svoje takze viem mam LG doma ako som uz povedal, super na film/hry/obrazky ale na citanie tj strasne...zoberem najskor samsungac tu seriu T240/T260 ved cekni trocha maju chaos na tej stranke odozva ma byt 2ms http://www.realshop.sk/Default.aspx?Cat ... 24TWHSUVEN alebo t260 ak klesne cena...peter04 napísal:lg by som nechcel.... skorej nejaky samsung alebo nec dell ;o)...a to LG klame v niektorích parametroch..
odozvu 2ms možem napisať aj ja.. ale v skutočnosti tj odlišnejšia..
ale aj tak neviem ja by som jednoznačne počkal s kupou monitoru. pretože vyrobcovia už dlhšiu dobu nepriniesli udivujucu novinku.. takže za chvilku take niečo musi prisť. osobne by som sa pozrel na japonske obchody a parametre monitorov na ich trhu. je zname že europsky trh je pozadu.. ale to moj nazor...
ale aj tak neviem ja by som jednoznačne počkal s kupou monitoru. pretože vyrobcovia už dlhšiu dobu nepriniesli udivujucu novinku.. takže za chvilku take niečo musi prisť. osobne by som sa pozrel na japonske obchody a parametre monitorov na ich trhu. je zname že europsky trh je pozadu.. ale to moj nazor...