Columbo

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Columbo

Príspevok od používateľa Sabo »

Co hovorite na to? Paci sa Vam tento serial??? Ja som na nom uplne zavisly. To stahujem ako divy xD Najviac sa mi paci ked vrahovania zahovaraju.

Ak ste takym fanusikom ako ja odporucam pozriet casti:
Columbo v prestrojeni
Vydat nebo zemrit
Plany poplach (to je pecka) xD
Odpočívejte v pokoji, paní Columbová
Columbo jde pod gilotinu
:lol:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

pozeraval som to ako maly,bolo t ocelkom fajn :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Rád si ho kuknem, aj keď takmer všetky časti sú na jedno kopyto.. :)
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Skoda len ,ze hned pozname vraha. (okrem par casti)
----
Na Lamkach ho najdete na stiahnute
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

staré...ale určite lepšie ako CSI: Nová Dedinka a podobné nezmysly...a Peter Falk je sympaťák...v jednej talkshaw ho požiadali, aby vymyslel vetu kde by bolo Falk a you...chvíľu rozmýšľal a odvetil ,,Falk you!"
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Columbo patri k mojim najoblubenejsim serialom a medzi detektivkami podla mna nema konkurenciu. Ked si to porovnam s nejakym CSI, tak CSI mi pride ako vysmech kinematografie.

Sabo: Columbo je prave tym specificky, ze poznas vraha a sledujes ako kluckuje a ako ho Columbo aj tak dostane.

brm: Komisar Rex, Profesionali, Monk, Derrick, CSI, Kobra 11, NCIS, JAG, Odlozeny pripad, Walker Texas Ranger, Odpadlik, Magnum..., o com boli??? Kazda cast je jedinecna, niecim vynimocna alebo su v nej skutocne take odlisnosti, aby si mohol povedat, ze to nie je na jedno kopyto??? Tvrdit, ze vsetky casti su na jedno kopyto je zaujimave tvrdenie, tak by si mohol napisat teda 3 serialy, ktore nie su na jedno kopito a kazda ich cast je niecim jedinecna.
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

Tento seriál proste milujem. S radosťou si ho vždy pozriem.Vždy ma viem pobaviť, ako prenasleduje vraha. vždy je mu u r*ti. bavíma sledovať ako si všíma úplné maličkosti a potom skladá mozajku. Ale prekvapujema, keď už prichádza rozuzlenie a vrahovi vysvetluje ako na ňho prišiel, že ho zatial nikto nenapadol(myslím, že až na jednu časť).Ale aj tak je proste geniálny :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

hojko.. z tých seriálov, čo si menoval, som sledoval jedine Rexa, pôvodných Profesionálov, Derricka a Magnuma. Najmenej jednotvárni mi pripadali pôvodní Profesionáli a možno aj Magnum. V Colombovi mi "jednotvárnosť" vadí asi najviac, pretože furt je počas celej časti v kontakte s vrahom a furt do neho rýpe a furt nájde nejakú skulinu a furt..... až mi to občas už ide na nerv.. :D

Ale ako som písal, furt si ho rád pozriem, naposledy som asi pred dvoma mesiacmi kukol všetky tie "lamkové" diely.. ;)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ah Columbo :D

predsa,kazda cast je taka ista,ten isty princip,ale ako niekedy sa to da pozriet :roll:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

velmi dobry serial a jeden z mojich oblubenych....to co tu uz bolo spominane ze je s vrahom v kontakte od zacaitku a pokusa sa mu dostat pod kozu a caka na volaku jeho chybu je ine od ostatnych kriminalok a to sa mi na tom hlavne paci...ako vie vytocit podozrivych svojov predstieranou blbostou
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

jasneee, zraval som tento serial. pozeral som ho aj na nove (tusim tam ho davali) aj na markize, sedaval som pri telke a cumel :) na tu dobu to bol skvely serial a vela akcnych hitov sa u nas vtedy nevysielalo. tento serial je genialny svojou jednoduchostou, ziadne akcne scenky, DNA, labaky ci ine moderne metody vysetrovania, nahancky a prestrelky akzdych 15 min,... Porucik si stacil so svojou cigarou, balonakom a starou pezotkou :)
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Stara dobra klasika :)
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Je to bombový seriál. S tou jednotvárnosťou je to viacmenej pravda, ale mne to moc neprekáža. Najlepšia hláška: Prosím, pane/i kde si múžu odložit skožápky ?
denca
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa denca »

aj ja patrim medzi fanusikov,proste je to klasa a najlepsie je ako si vrah mysli ze colomba dobehol a jeho tazkopadnost ho v tom utvrdzuje,a on si mysli ze je z toho vonku a nakoniec boooooom a ma ho :oops: :D

//autoeditácia príspevku ( 26 May 2008, 22:42 )
sorry za chybu v texte
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Zaujímavé to bolo s jeho ženou, lebo stále o nej hovoril a pri tom nikdy ju neukázali, a to som videl dosť veľa častí. Ten chlapík vždy hral takého "ťuťmáka" a tým vždy zmiatol páchateľa, ktorí ho podceňoval. A ešte som si všimol že skoro vždy bola tým vrahom niaka osoba ktorú Columbo spovedal a stále ju otravoval až kým toho vraha neusvedčil... proste parádna oddychovka ten seriál.. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tempus7: Tym je tento serial specificky, ze nikdy neukazali jeho zenu, ze jazdi stale na rozbitom Peugeote, ze nosi pokrceny kabat, ze ma bordel vo vreckach kabatu, ze v kazdej casti hra nejaka znama filmova osobnost... a aj to, ze cely cas sa toci okolo vraha.
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Pozrite si cast "Odpočívejte v pokoji, paní Columbová" a pochopite.
Napísať odpoveď