Na prezeranie dema je podla mna najlepsi samotny counter strike... Do hlavneho adresara cstrike (priklad: C:\\Program Files\Valve\cstrike\*.*) date demo. Potom spustite normalne CS a spustite konzolu, do korej napisete "viewdemo nazovdema" a potom by sa to malo spustit
caute chcem si zvysit 60 fps na 100 fps ... robil som to kamosovi na graficku nvidiu, a os xp a ide mu to ... ja mam geforce 8600GT 512MB Silent, win vistu a proste mi to nejde. robim to podla tohto navodu http://www.bside.sk/index.php?page=Zv%F ... EDFPSna100 ... a ten subor nvoglnt.dll co mam skopnut tam jednoducho nemam, je tam len tento nvoglv32.dll tak sa chcem spytat ci je to on ... a ci zalezi na tom ake csko mam ... momentalne frcim na digitalzone ta najnovsia verzia ... dakujem vopred
priznam sa, ze som necital vsetkych 72 stran. pozrel som poslednych par a nejako som nenasiel, co som hladal. velmi ma chytila mapa de_rats. vsetko by bolo idealne, ale casto sa stane, ze ked idem vytahom hore popri tej chladnicke (kde zacinaju CT), tak sa tam zaseknem a neda sa pohnut. ani skakat ani nic. mozem tam len stat alebo napisat do konzoly "kill" a to je vsetko. nevie niekto co s tym?
ako ma byt pls nastavene cmd_rate ? až sa teda nastavuje ... alebo neake nastaveneie na zlepšenie fps pretože so starou grafikou som mal fps 100 a mam novu a cez net da max 50 omg
Farlo napísal:ako ma byt pls nastavene cmd_rate ? až sa teda nastavuje ... alebo neake nastaveneie na zlepšenie fps pretože so starou grafikou som mal fps 100 a mam novu a cez net da max 50 omg
no totiz,fps nejde o net,no troska hej,ale fps ide o vykon procesora a o type grafickej karty . . . ale ked si ich tak moc chces nastavit,tak si pozri toto : http://www.fuckskill.net/readarticle.php?article_id=3 a nemás zac
pls poradte ja mam problem s napojenim sa na hociaky ns server mozem sa napojit len na jeden server a potom ked xcem ist na nieaky iny tak uz ma to nenapoji
Farlo napísal:semtex dik .... keny preinštaluj cs a hod si tam v23b patch
no preinstalovany je aj 3 krat a stale nejde rozmyslam uz nadtym ze sa nato cele vyserem a budem rhat len na steame, btw na ns hram len preto lebo som admin na jednom publiku
TFT-kenny napísal:no preinstalovany je aj 3 krat a stale nejde rozmyslam uz nadtym ze sa nato cele vyserem a budem rhat len na steame, btw na ns hram len preto lebo som admin na jednom publiku
TFT-kenny napísal:no preinstalovany je aj 3 krat a stale nejde rozmyslam uz nadtym ze sa nato cele vyserem a budem rhat len na steame, btw na ns hram len preto lebo som admin na jednom publiku
Môžete sem niekto hodiť všetky game hostingy čo poznáte a majú v ponuke CS: Source? Díky moc pls nepíšte google, to si viem aj ja nájsť, ale veľa ich nenájde, tak pls napíšte sem tie čo poznáte, thx
//našiel som jeden gamehosting - www.blitz.sk
Máte s ním niekto nejaké skúsenosti?
www.gameservers.sk .. len teraz web nejde lebo sa robi nova mašina aby to šlapalo ma to moj kamarat a ja odneho mam server na cs 1.6 .....
kenny ty lama a neni si na mojom servery admina nahodou :D
radek21 napísal:Môžete sem niekto hodiť všetky game hostingy čo poznáte a majú v ponuke CS: Source? Díky moc pls nepíšte google, to si viem aj ja nájsť, ale veľa ich nenájde, tak pls napíšte sem tie čo poznáte, thx
//našiel som jeden gamehosting - www.blitz.sk
Máte s ním niekto nejaké skúsenosti?