Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
dost mi to pripada ako OT
cim to asi bude ? radek chces free alebo plateny ? ak by si chcel free u nich si mozes regervovat server na hodinu + 30 min...nieje to hosting v pravom slova zmysle ale ked si chces zahrat z kamaratmi alebo na CW 
Kód: Vybrať všetko
www.cssource.sk-
G0lDiER_
King
Ahojte,
plz surne potrebujem jeden z tychto suborov:
engine_i486.so
engine_i686.so
engine_amd.so
Je to subor z linuxoveho srcds serveru.
Vsetky tieto subory sa nachadzaju v zlozke hlcds\bin.
Ak by ich niekto mal alebo vlastni cs:s linux server tak mi plz napiste
naozaj je to surne.
//ale ja potrebujem na cs:source
ale dik
engine_i486.so
engine_i686.so
engine_amd.so
Ak by ich niekto mal alebo vlastni cs:s linux server tak mi plz napiste
//ale ja potrebujem na cs:source
-
Hulkm
Professional
asi instalujes neico taketo CS Dedicated server v linuxe tak tu osm ti nasiel navod step by step aj s DL linkami na tie subory co potrebujes...hadam ze to bude onododo.gold napísal:Ahojte,
engine_i486.so
engine_i686.so
engine_amd.so
Ak by ich niekto mal alebo vlastni cs:s linux server tak mi plz napistenaozaj je to surne.
[CS Dedicated server v linuxe]
Source ma vylepsene vsetky drobne chybicky 1.6ky - granaty neucinkuju cez steny, prestrelit sa daju iba dvere (a tusim aj rohy) a dalsie drobnosti, ktore mne osobne na 1.6ke vadili, ale teraz si na ne uz nespomeniem.Thek_SVK napísal:otazka: ake su rozdiely medzi CS 1.6 a CS:S ? Okrem grafiky...
Potom je tu aj realna fyzika, ktora vsak hratelnost nijak zvlast nezlepsuje, ale robi hre lepsie meno.
PS: ta fama o zlej synchronizacii hitboxov a modelov je naozaj len fama.
Odkedy som skusil Source, tak sa uz k 1.6ke nechcem vracat.
PS: ma oficialnych a celkom inteligentnych botov
-
G0lDiER_
King
Chcem sa pripojiť ku Gotharovi a dopomôcť Vám trochu k tomu aby ste vyskúšali aj CS:Source. Ludia hovoria o nom vela blbosti ktore niesu pravdivé a ostatny potom hned roznasaju tie blbosti dalej a tak to nikto nehra.
Za vyskusanie nic nedate
aj ja som vyskusal a teraz si uz ani na 1.6 ani nevzpomeniem.
Skuste to !
//a co sa tyka tich rozdielov no tak co ma napada tak jedine to ze trochu inak je spravena "gravitacia" granatov a inak letia (dost dalej) potom to co spomynal Gohhar ze na nejakych mapach napr. cs_italy tak kde su hostigy je hore taka drevenna stena tak tam ked znovku slahnem HE tak napise zo som zranil hostiga ci co
Za vyskusanie nic nedate
Skuste to !
//a co sa tyka tich rozdielov no tak co ma napada tak jedine to ze trochu inak je spravena "gravitacia" granatov a inak letia (dost dalej) potom to co spomynal Gohhar ze na nejakych mapach napr. cs_italy tak kde su hostigy je hore taka drevenna stena tak tam ked znovku slahnem HE tak napise zo som zranil hostiga ci co