problem s prehravanim videa

Všetko ohľadom Linuxu...
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

problem s prehravanim videa

Príspevok od používateľa konyk87 »

dobry vecer vospolok :)
mam dost specificky problem, s ktorym sa nestretol zatial ziadny z ludi, ktorych som sa pytal...dufam, ze sa tu najde niekto kto mi da odpoved na moju otazku...

skusim opisat moj problem:
ked hocijake otvorim video v akomkolvek prehravaci zvuk ide normalne, ale namiesto obrazu sa mi ukazuju len zvisle ciary (farba ciar zavisi pravdepodobne od obrazu, ktory by sa mal zobrazovat)...ked vsak toto video necham otvorene a spustim to iste video znova, tak ide vsetko ako ma a mozem aj ten prvy prehravac vypnut...
ked je v playliste viac poloziek a prepnem na nejaku inu zas mi nabehne ta prva situacia (s tymi ciarami)...ked sa vsak video spusti plynule (po skonceni prehravania predchadzajuceho, bez mojho zasahu) tak sa nic nezmeni...

mam Ubuntu 7.10 (Gutsy), skusal som prehravace Totem, VLC a MPlayer - pri vsetkym bol vysledok rovnaky...

myslim, ze kodeky mozme vylucit kedze to robi aj VLC...

vopred dakujem za kazdu snahu pomoct :)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Aký video výstup používaš? (v mplayer vyskúšaj napr. xv)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

presne tak - chyba bola vo vystupnom formate - ked budem velky chcem vediet prezit v prirode ako Rambo a chcem mat PC znalosti ako chrono (vo vseobecnosti, nie len tento problem) :aasmile1:
vo VLC som nastavil default vystup na OpenGL a vsetko ide ako ma :) diky moc...
Napísať odpoveď