Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Ja som to isiel pred asi rokom, len som si to trochu upravil.vajda65 napísal:gvt som dával, je to kruté ale učinne.
Neserkal som sa tam so sledovanim vahy a nerobil som to na fazy, jednoducho som robil v kazdej faze po 8 opakovani a kazdy tyzden som prihodil 2 kila. Posledne 2 serie uz nejsli az tak lachko tak som zhodil cca 5 kil alebo som urobil o opakovanie menej.
Vysledok bol asi 5 kg svalovej hmoty behom mesiaca aj pol tochto treningu.
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm a co proteiny ake berete???
Ja som bral Nutrend Spectra 75,chutovo dobry,zlozenie v pohode...
Teraz mam Dynamize Elite a je super,ma v sebe dost aminokyselin a super chut...
Dalej berem klasicky monohydrat klasicky 7dni nas. 4x denne 5g + 21dni 2-3x denne , potom odych...
Pred treningom este BCAA
A po treningu AONE Amino Maxitabs...
Snazim sa jest menej cukrov ale inac jem cim viac...A rastie to super...
Poradte nejaky dobry protein este,skor na rysovacku
Ja som bral Nutrend Spectra 75,chutovo dobry,zlozenie v pohode...
Teraz mam Dynamize Elite a je super,ma v sebe dost aminokyselin a super chut...
Dalej berem klasicky monohydrat klasicky 7dni nas. 4x denne 5g + 21dni 2-3x denne , potom odych...
Pred treningom este BCAA
A po treningu AONE Amino Maxitabs...
Snazim sa jest menej cukrov ale inac jem cim viac...A rastie to super...
Poradte nejaky dobry protein este,skor na rysovacku
Nie nemohlo a aj ked ano tak malo, velmi malo.Silent napísal:ja bych rad aj chodil do posilky ale nemam ten cas
Sak kdyz udelam dost serii tak by to mohlo pomoct
Nechcem ti brat iluzie ale ak chces nabrat rychlo nejaku svalovu hmotu, tak bez tazkych vah a cvikov ako je bench drep mrtvy tah atd to nepojde.
Nejakymi klikmi a 5 kilovymi jednoruckami mozno urobis tvar toho svalu alebo pruznost ale v skutocnosti to je len drbanie casu.
Zrejme myslis predlaktie. Na to su klasicke cviky ako je ohybanie zapestiTempus7 napísal:
- Mimochodom je niaky dobrý cvik na zväčšenie objemu ruky od lakťa po zápästie?(potrebujem väčšiu istotu v údere...
http://www.muscle-fitness.sk/index.phtm ... nink&id=31
Ale obavam sa ze len to stacit nebude, predlaktie sa zapaja skoro v kazdych cvikov, takze urcite bude potrebne robit aj nejake bicepsove zdvihy pritahy v predklone a mrtve tahy atd.
-
profik
Light Professional
tak to si dost vedlakali520 napísal:Nejakymi klikmi a 5 kilovymi jednoruckami mozno urobis tvar toho svalu alebo pruznost ale v skutocnosti to je len drbanie casu.
staci, ak mas zaujem poznam cvik, pri ktorm za 2-4tyzdne(to je individualne)zvecsi jablcko a bude mat pekny tvar, ak mas zaujem o ten cvik napis, nechce sa mi teraz zbytocne rozpisovatSilent napísal:a na bicepsy to taky nevyresim jen doma?
-
Tempus7
Star
Dotyčný však chcel nabrať svaly a nielen silu, je jasné že z klikou sa zvyšuje sila ale svalstvo veľmi nieprofik napísal:tak to si dost vedlastav sa so mnou oco chces, ze ked bude robit kliky bude silnejsi ako keby tlakoval na lavicke, skus robit kliky a ked uz nebudes vladat(ked otocis niekolko serii)potom rob stymi jednoruckami. A co ze maju len 5kg, ked vies ako tak to staci, poznam cvik na biceps pri ktorom by si pri druhom kole z tyckou na ktorej by si mal 8kg mal dost.
- A ten cvik by aj mňa zaujímal...

-
profik
Light Professional
jasne, ale on by klikmi nabral silu a aj svaly a potom by ich cinkami rysoval. No tak ten cvik vysvetlim. Je nato potrebna tycka plus nejake 4kg zavazie na jednu stranu a na druhu(to zalezi od tvojej hmotnosti a ako dlho posilujes). Cinku dvihas normalne na biceps z podrepu ale velmy pomaly az hore po bradu, das si 10-15opakovani ale hlavne je velmi pomaly!!! Potom dvihas len do praveho uhla tiez pomaly 10-15opakovani a potom dvihas z praveho uhla az uplne hore tiez pomaly 10-15opakovani a sprav niekolko serii a uvidis ako budes citit ruky. Btw tento cvik nam ukazoval Jaro Horvath-hovori vam nieco to meno? Takze asi fakt nieco na nom budeTempus7 napísal:Dotyčný však chcel nabrať svaly a nielen silu, je jasné že z klikou sa zvyšuje sila ale svalstvo veľmi nie
- A ten cvik by aj mňa zaujímal...
//a hlavne treba cvicit pravidelne
//ale aj tak je najlepsie na posilovanie lano zaberas nim vsetky svaly a takych 15 lan bez prirazu(bez pomoci nohami) a este k tomu pripadne nohy drzat v pravom uhle z trupom da fakt dost zabrat, takze ak ma niekto moznost splhat je to najlepsie na posilovanie.
Ruky citim aj pri honeni a nerastu mi.profik napísal:sprav niekolko serii a uvidis ako budes citit ruky
1. Sval rastie ked odpocivas.
2. Uplna vycerpanost svalu nema nic spolocne s rastom
3. Napumpovanie so 4 kg jednorusckou nema tiez nic spolocne s rastom.
4. Pomale tempo opakovani nema nic spolocne s rastom a uz vobec nie so silou (mozes to vsvetlit vzpieracom nech robia pri nadhode pomale opakovania)
5. Ruky bolia po namahavom cviceni preto lebo sa zvysuje hladina kyseliny mliecnej a ta s rastom tiez nema nic spolocne
6. Jaro Horvath uz rok nerobi bench press, a jeho trening, ako by som to povedal, je viac menej pre vrcholovych sportovcov ktory maju financovane jedla, cvicenia a doplnky vyzivy a jeho trening uz vonkoncom neni objemovy
Z klikov sa ti akurat zvysuje kyelina mliecna a krv v svaloch ktora sa po cvicenia aj tak odplavi. Na rast to nema ziadny efekt iba nepatrny a aj to si si musel pred treningom dat nejaku davku maltodextrinu a srvatku.Tempus7 napísal:Dotyčný však chcel nabrať svaly a nielen silu, je jasné že z klikou sa zvyšuje sila ale svalstvo veľmi nie
Tyto urcie robia milion serii klikov
No ja som asi stara skola, lebo pre mna je najlepsi stojan na drepyprofik napísal://ale aj tak je najlepsie na posilovanie lano zaberas nim vsetky svaly
Ak ta len biceps trapi tak to doma mozno vyriesis, ale neviem ci sa oplati cvicit jeden z najmansich svalov ktory tvori aj tak len jednu tretinu nadlaktia.silent napísal:a na bicepsy to taky nevyresim jen doma?