pepan90 napísal:a da sa tam aj normalne dostat, ze prides a popytas sa? ci len cez znamosti?
asi znamosti robia svoje .... zajtra snad popytam kamosa a on posunie info dalej takze cislo do konca tyzdna bude dufam xD...lol len ci to moj zaludok zvladne ked by sa mi to podarilo....
tusim 70 sk.., uz si to dobre nepametam, je to cez jednu agenturu..,som tam bol uz davno.., tj agentura ktora sa specializuje na taketo brigady.., cize je tam treba preukaz na pracu s potravinami
mesiac umyvat mrtvoly, no diky pekne, ciste psycho - ja by som na to teda gule nemal (a aj keby, tak som primalo bezcitny na takuto robotu), nepresvedcila by ma ani ta suma, i ked zarobok je to pekny, no aj napriek tomu by som do toho nesiel
70sk/h tak tj good ja si viem vybavit od prace a tj 100+sk/h alebo mrciny a tie vybavujem prevazne teraz...cem to aspon vidiet alebo tak ak by mi to newadilo tak max par dni aby som zarobil a aby som nemal podozrivo vela kesu, lebo ho rychle miniem na elektriku abo tak...inak teraz mam v jednej vyrobe reklam 70sk/h a viem si vybavit take podobne za 80sk/h ale to ide cez sukromnikov takze info dalej nepodavam....
no tie mrtvoly.., mne to pripada dost morbidne , neviem ci by som mohol robit, tak ale daj nejake blizsie info... a to mas nejaku znamost ? abo, to len tak , ze vies ,ze to je ...
ST1 napísal:hh akurat ked ta surfujem tak sa da za umyvanie mrtvol dostat az 3000sk/h
3k?snívaj...ak ti dajú 300 možeš byť rád..
inač zas idem robiť do VW..60,-sk/hod, teda nič moc, lenže vačšina prác v zahraničí je vačšinou až od 18(čo mám až koncom júla) a zo stavbami a pod mám dosť zlé skúsenosti..
M142 napísal:3k?snívaj...ak ti dajú 300 možeš byť rád..
inač zas idem robiť do VW..60,-sk/hod, teda nič moc, lenže vačšina prác v zahraničí je vačšinou až od 18(čo mám až koncom júla) a zo stavbami a pod mám dosť zlé skúsenosti..
pozri surfovat je surfovat ale znamosti je ine... tak si bud isty...a ked neveris je mi to jedno...ja buem mat 800na hodku....
ja idem cez prazdniny do Anglicka "oberat" jahody, len sa obavam toho, ze aj tam jahody nerastu na stromoch
ma s tym niekto zle skusenosti? podari sa mu presvedcit ma, aby som tam nesiel?